we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, May 20, 2014

Birthdays celebration (versi belated)

Hai2 you ols... Aku biasalah ala2 konon2 banyak kerja. Haha... Minggu ni lah baru free betul2. Both semesters dah exam. Paper dah siap tanda. Tinggal nak key in markah. Sebenarnya boleh je terus buat. Saja malas nak tunggu last2 minit. Huhu... Mengada kan?


Okay, entry kali ni nak update pasal birthdays yang terlewat nak update. Huhu... First celebration is in March. Oh kasihan anak saudaraku, makcik lewat update. Maafkan Ciyun ya sayang. Hoho... Second celebration is about 2 weeks ago. So here goes..........


 
Natasha Helena turns 2



Happy birthday sayang. ha, Nampak tak nak manja2 dengan atok. suruh pakaikan kasut lah. sakit kaki lah. macam2. huhu...

 
kami celebrate biasa2 aje. dah dekat tengah bulan kannn... hehe... nasib baik atok banyak duit, so belanjalah makan di Tea Garden, Seri Alam. before datang sini, kitorang g Tesco dulu. ingatkan nak makan2 kat Tesco. ha, dah layan diorang main kat playground dalam tu sampai 9.45pm, semua kitchen dah tutup lah namanya. huhu...
 
 
 
 


Umar terbaik! tidur je sepanjang kitorang makan. so bolehlah makan dengan aman. hehe... ini di kala dia 5 bulan, masih lagi senang nak kawal. sekarang..... hamek! macam nak terpulas lengan and bahu ni mendukung dia sambil berpusing2. hehe...



Alleya Adini turns 5


sikit punya susah ha nak tangkap gambar budak 4 orang ni. siap ada peserta tambahan. hehe... comel budak laki depan tu, setiap kali aku angkat ipad nak tangkap gambar, dia pun cepat2 nak masuk dalam gambar. hehe... elena ni! susah sungguh nak tangkap gambar awak!




Umar Aryan tak senang duduk tengok kakak2 and abang main2. sabar ya nak, nanti dah boleh jalan, awak boleh join sekali ya. huhu...
 
 
 
last but not least, these 2 guys are watching Frozen. we gave them some of the cake and Alleya sangkut lah duduk situ as big fan of frozen. hehe... macam abang2 pulak yang menumpang tonton dengan dia. budak kicik ini....



next, hari raya pulak. nak kena membeli baju raya untuk the girls. and tidak lupa dah tambah sorang lagi anak buah. Aqief Imran. time tu dia dah 10 bulan ke? hehe... tak pandai pulak nak membeli untuk baby ni. huhu... orait, misi survey online dulu.





p/s (i) : soft reminder. baju raya anak2 jangan lupa. jangan sehelai je.

p/s (ii) : budget macam cukup2 makan je untuk raya tahun ni. oh... please, ada tak bonus raya? claim ni bila nak masuk ni? hoho...

p/s (iii) : Alhamdulillah, rezeki ada di mana. aku panggil rezeki yang aku dapat minggu lepas, rezeki ayah aku. terima kasih ayah!

p/s (iv) : mari makan. lapar!







20052014 ~ 12.04pm
meja aku ~ bilik subjek umum-ILPPG

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com