we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, October 31, 2011

Alhamdulillah... I dah jadi bini orang :D

hai2 korang... akhirnya... aku dapat update blog yang sudah lama aku tinggalkan. serius memang busy teramat. dengan wedding, exams budak2 sebab nak kena menanda 4 papers for 2 classes. akhirnya, dengan bantuan gerek selama beberapa hari ni, plus time honeymoon pun aku curi masa untuk menanda, siap jugak tadi. dan siap key-in sekali! ya Allah, nasib baik dah ada suami. kikiki... boleh membantu menanda dan key-in markah sekali. huhu... dan syukur banget sebab gerek jenis yang memahami. thank you sayang! i love you!





okay2, as stated in my title, aku kini seorang isteri. wow! tak sangka, tak sangka... aku dah kahwin?? weeee... rasa macam baru je habis sekolah (okay, exegerating). alhamdulillah... semuanya berjalan lancar. mestilah ada benda2 slek but overall, puas hati. dengan ketiga-tiga majlis. weee... seronok sangat rasa. okay, sebelum aku update in detail, entry kali ni macam teaser aje.



khatam al-Qur'an



majlis nikah



wedding belah perempuan



wedding belah lelaki




ditegaskan disini, jangan ditegur lebihan2 daging yang kelihatan atau tidak. haha... di sini jugak, saya sebagai pengantin perempuan mewakili kedua-dua belah pihak keluarga ingin memohon kemaafan jika sekiranya terdapat ada yang terkecil hati atau kurang di mana-mana yang kami tidak sedar. jutaan terima kasih diucapkan kepada semua kawan2 dan keluarga yang datang. dan infiniti terima kasih untuk mereka yang membantu secara langsung dan tidak. doakan semoga saya dan suami memiliki keluarga yang harmoni dan dikurniakan zuriat2 yang soleh solehah dan hubungan ini diberkati hingga ke syurga. (wow! tak larat panjang ucapan kannnn! hehe...)







p/s (i) : photographer untuk khatam, nikah dan belah lelaki diambil dari.... http://www.taufiqazmi.blogspot.com/


p/s (ii) : apalah susah sangat aku nak tidur petang sekarang ni? adoyai... last2 update blog. huhu... tapi bagus jugak. if aku tidur petang, sure tak terupdate blog ini!


p/s (iii) : i have start working since last week. ai, memang teruk kena haruk oi... huhu... sabar2. inai masih merah lagi.









31102011 ~ 6.19pm

atas katil ~ bilik aku-kediaman warden SMVK

Tuesday, October 11, 2011

quick update : wedding is very soon!

hai2 korang... tak boleh nak update panjang2 dengan gambar2 sebab sedang busy menanda buku budak2 form4. yelah, diorang nak exam start esok. paper BI hari khamis, so kena pulangkan sebelum khamis. supaya mereka boleh buat revision. oh pengsan rasa. huhu... berusaha dengan keras ni.

okay2, nak update pasal perkembangan wedding. my wedding is coming really soon. really2 soon. i'm preparing mentally that i'm soon going to be a wife. perasaan bercampur baur. plus, aku sebenarnya tak tahu apa yang sedang terjadi di rumah. dan kesian pada cikna yang sedang berusaha menyiapkan doorgift. huiyooo... kasihan mereka2 di rumah.

okay, kawan2 yang belum lagi saya jemput.



tarikh : 22 Oktober 2011


tempat : Kompleks Tan Sri Mohamed Rahmat, Johor Bahru

*untuk lebih detail, sila ke FB saya. thank you kawan2. jemput hadir ya.






p/s (i) : tiba2 macam sakit kepala sebelah kanan. migrain ke ni. adoi2, tolong2, jangan pada waktu sekarang ya!

p/s (ii) : kad post untuk sesi kedua. ada lagi tak yang nak bagi alamat. saya post within this week. semoga sempat sampai ye kawan2 :)

p/s (iii) : tiba2 teringat katil. boleh tak nak tido petang?







11102011 ~ 12.48pm
meja aku ~ bilik guru-SMVK

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com