we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, October 31, 2011

Alhamdulillah... I dah jadi bini orang :D

hai2 korang... akhirnya... aku dapat update blog yang sudah lama aku tinggalkan. serius memang busy teramat. dengan wedding, exams budak2 sebab nak kena menanda 4 papers for 2 classes. akhirnya, dengan bantuan gerek selama beberapa hari ni, plus time honeymoon pun aku curi masa untuk menanda, siap jugak tadi. dan siap key-in sekali! ya Allah, nasib baik dah ada suami. kikiki... boleh membantu menanda dan key-in markah sekali. huhu... dan syukur banget sebab gerek jenis yang memahami. thank you sayang! i love you!





okay2, as stated in my title, aku kini seorang isteri. wow! tak sangka, tak sangka... aku dah kahwin?? weeee... rasa macam baru je habis sekolah (okay, exegerating). alhamdulillah... semuanya berjalan lancar. mestilah ada benda2 slek but overall, puas hati. dengan ketiga-tiga majlis. weee... seronok sangat rasa. okay, sebelum aku update in detail, entry kali ni macam teaser aje.



khatam al-Qur'an



majlis nikah



wedding belah perempuan



wedding belah lelaki




ditegaskan disini, jangan ditegur lebihan2 daging yang kelihatan atau tidak. haha... di sini jugak, saya sebagai pengantin perempuan mewakili kedua-dua belah pihak keluarga ingin memohon kemaafan jika sekiranya terdapat ada yang terkecil hati atau kurang di mana-mana yang kami tidak sedar. jutaan terima kasih diucapkan kepada semua kawan2 dan keluarga yang datang. dan infiniti terima kasih untuk mereka yang membantu secara langsung dan tidak. doakan semoga saya dan suami memiliki keluarga yang harmoni dan dikurniakan zuriat2 yang soleh solehah dan hubungan ini diberkati hingga ke syurga. (wow! tak larat panjang ucapan kannnn! hehe...)







p/s (i) : photographer untuk khatam, nikah dan belah lelaki diambil dari.... http://www.taufiqazmi.blogspot.com/


p/s (ii) : apalah susah sangat aku nak tidur petang sekarang ni? adoyai... last2 update blog. huhu... tapi bagus jugak. if aku tidur petang, sure tak terupdate blog ini!


p/s (iii) : i have start working since last week. ai, memang teruk kena haruk oi... huhu... sabar2. inai masih merah lagi.









31102011 ~ 6.19pm

atas katil ~ bilik aku-kediaman warden SMVK

2 comments:

wirda ahmad said...

congrats yanna...i suke tudung khatam al-quran u..and i suke baju hijau u...baik baik tau..luv u!!

yanna yazed said...

thank you kak wi :)) ala kak, tudung biasa aje. kaler kelabu. hehe... then letak veil i silang konong selendang. kikiki... i love you too. see you in melaka!

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com