we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, May 31, 2011

Happy 53rd Birthday Mummy =)

hello2 korang... cuti 2 minggu ni aku akan pastikan aku update blog sebanyak yang mungkin. huhu... rindu woo pada blog. maafkan aku ya, komitmen lain lebih banyak. huhu... tapi ni sempat2 kan jugak... nasib hari ni ayah cuti. pergi breakfast and beli nasi kukus. adoyai! memang montel lah aku duduk rumah. makanan biasa pun rasa extra sedap. he...


okay2, entry kali ni nak story pasal hari best hari ini! HAPPY BIRTHDAY TO MAK SAYA! yeay! cuba tengok muka mak aku. cepat teka berapa umur dia?? haaa... aku dah taruk tajuk tu, mesti korang boleh jawab dengan betul. ceh! hehe... ha, mak aku awet muda kan?




di kesempatan ini, adik nak ucapkan selamat ulang tahun yang ke 53 pada mak. terima kasih telah menjaga adik dari kecik yang montel sampai besar pun montel jugak. ya! adik tengah usaha diet ni! huhu... i love you mak. terima kasih untuk 25 tahun yang mak telah jaga adik. termasuk 9 bulan mak ngandungkan adik. termasuk ketika perit mak lahirkan adik. termasuk mak jaga sakit adik. tak terbalas semuanya.


hari ni takde plan apa2... mak puasa sebab Boy exam. Munir pun balik malam ni... so... tangguhlah sambutan hari jadi mak ni. huhu...













p/s (i) : sedang menunggu Mohd Amir mengambil BB ku... ohoi... hidup tanpa hp. mampukah aku? weee....


p/s (ii) : hidung ni bilalah nak baik... nak cuti dengan gembira! tolooooonnnnggg!


p/s (iii) : sedang menyusun jadual untuk bertemu rakan2 dan budak2 yang dirindui! dan juga, cuci kereta mak. haha... comot benor!


p/s (iv) : i don't know why i am so attracted to smile and TEETH!












31052011 ~ 2.05pm

bilik aku ~ rumah IE

Monday, May 30, 2011

Karnival Antara Teknik Negeri Johor =)

yuhuuuu! kalian2 semua!! rindu aku tak? kasihannya According To Yanna ni... sebulan lebih aku tinggalkan. sorry sayang, bukan tak ingat, tapi banyak gile kerja. huhu... and a lot of stories pending to be written! yeay! tu yang mesti letih nak update banyak2 until current date. okay2, currently aku kat rumah. school holidays for two weeks!! yeay! rasa macam sekejap sangat 2 weeks tu. apatah lagi mengenangkan Cik Shahida dan Cik Edayati; housematesku wajib membawa pelajar2 bola jaring KAT ke peringkat kebangsaan. wuwuwuuwu.... aku pun turut berbangga!







tu dia! gambar dalam Paper Sinar. haha... nampak tak housemates aku? yang pakai shades tuuu... kikiki... goodluck kalian! tahniah! segak bergaya mutu keunggulan!


okay, actually aku nak story pasal Karnival Antara Teknik yang ketika aku sebagai pengurus Debat Bahasa Inggeris membawa pasukan debat sekolah ke Segamat. tarikhnya, 28April2011 sehingga 30April2011. bertempat di SMV Segamat. a really big school! weee... aku excited gile nak pergi ketika tu. first time nak uruskan debat bahasa inggeris. he...




inilah kontinjen from SMV Kluang. all boys! ada 3 orang je perempuan. tu pun budak bahas seorang. budak rekacipta 2 orang. yang lain suma team bola, ragbi, takraw, rekacipta, bahas. nasib tugas aku jaga budak2 bahas and budak2 perempuan sahaja. pening jugak if kena jaga mereka2 ni.



ini adalah match pertama yang kami menangi. actually, menang sekali je terus ke semi. hehe... ini antara SMV Kluang dan SMV Tanjung Puteri. kami menang dan speaker terbaik dari sekolah kami juga! dan... bila ke semi, melawan SMT Perdagangan, memang peluang menang amat tipis. so... SMT Johor Bahru melawan SMT Perdagangan di Final. best gile final dia. tak menyesal aku balik lewat untuk menonton final. weee... dan keputusannya, SMT Johor Bahru mewakili negeri Johor dalam pertandingan Bahas Bahasa Inggeris ke peringkat Kebangsaan. tahniah!


keputusannya : SMV Kluang menghantar 2 kontinjen iaitu bola jaring dan rekacipta ke peringkat Kebangsaan pada 7JUN2011 di Kuantan! good luck kalian!


ha, nak tunjuk, nak tunjuk... medal walaupun kami dapat tempat keempat. ada juga untuk pengurus ya! haha...



dan gambar terakhir... aku beli shawl tu semata2 nak pakai ke KAT. haha... merahmu bara semangat waja!








p/s (i) : esok kanak2 bola kesayangan bermain di MSSM di penang. good luck you guys! esok handphone teacher masuk kedai. tak dapat nak msg kalian. main elok2 ya!


p/s (ii) : weee... cuti 2 minggu ni rasa macam tak cukup pulak. nak cuti lama2... kerja berlambak tapi tak tahu nak start yang mane satu dulu.


p/s (iii) : yeay! gerek ambil cuti. syok2... jom main kawen2.


p/s (iv) : waaaaaaaaa! hati bunga2 gembira. banyak gile orang yang aku rindu. dan aku nak jumpa. tak sabarnya!






30052011 ~ 10.57pm

bilik aku ~ rumah Impian Emas

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com