we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Thursday, November 3, 2011

Majlis Khatam Al-Qur'an (21.10.2011-9.30am)

hai2 korang... hari ni aku rasa aku boleh kena tekanan darah tinggi. i mean bukan hari ni aje. sebab lately ni mood aku macam berangin2. budak2 pun dah tegur. entahlah ya, maybe budak2 dah nak SPM, so aku menjadi lebih tegas dan garang. dan tangan laju merotan kanak2. huhu... lepas rotan baru rasa kesian kat mereka. huhu... apakan daya, api amarah sedang membakar diri.






okay2, seperti dijanjikan, aku nak update secara detail pasal majlis aku. so kita go one by one eh. mula2 ialah khatam Al-Qur'an. menunaikan hajat mak aku untuk memulakan majlis dengan khatam Qur'an bagi memberkati majlis2 seterusnya dan hubungan yang bakal dibina. okay, jujur, aku lagi takut nak khatam Qur'an depan orang ramai daripada menikah. sebabnya, masa khatam, aku jadi tumpuan. dahlah suara tak sedap nak mengaji pakai microphone lagi. kalau menikah, tumpuan pada gerek. haha...


okay, ni gambar selepas selesai mengaji dan doa khatam. selesai berzanji jugak. ada makcik sedang membaca doa. saja nak letak gambar ni sebab nampak inai lukisan Abang Jan. cantik kan??




suwit tak haku?? wuwuwu... aku request nak pakai baju colour turqoise. sebab wedding aku, aku takde pakai baju colour2 pun. so khatam Qur'an aku nak pakai baju colour biru.




the best cousin ever!! thanks bebeh sebab banyak tolong with the preparation! i love u so dayyummm much!



the AJ's. dari kiri, Adilah Jafar, Atiqah Jafar, (perantin), Adibah Jafar, Aqilah Jafar. mereka2 ni ada lagi seorang sister. Athirah Jafar. thank you girls for helping a lot for my wedding. and for the honeymoon package also. the package was superb!



jom tengok budak nakal yang pandai menggoda. hui, orang2 tua memang sure lembut hatilah dengan budak kecil ni. tengok! dengan Ayah Long aku pun dia boleh goda dalam sekelip mata.



ha ni muka gembira selepas aku bagi beg kat dia. dia bawak ke hulu ke hilir then berangan2 depan cermin. serius drama queen budak ni ye. rindu pulak terasa. Nur Alleya Adini with her Cik Qi and Cik Dah.




okay, done with khatam Al-Qur'an. nanti aku cerita pasal nikah, sanding belah perempuan dan lelaki pulak ye. plus, kitorang dah pergi 1st phase honeymoon. huhu... thanks to my cousins for sponsoring. love you guys!









p/s (i) : panas hati betul hari ni dengan macam2 benda. lepas satu, satu! haish!!


p/s (ii) : wow! asyik nak makan rangka ayam aje rasa. kejap lagi teman Dadada isi minyak dan singgah beli rangka ayam di Ayam Goreng Yann yang glemer di Kluang ni. serius sedap, aku tak tipu. ayam goreng dia... bubur ayam dia. Perghhhh!!


p/s (iii) : esok ketemu gerek! kali ni beraya dengan gerek di kampingnya. okay, nervous amat.


p/s (iv) : salam restu esok? mereka ni bertaubat ke tak? hmmm... point to ponder.






03112011 ~ 7.08pm

katil aku ~ bilik aku-kediaman warden SMVK

2 comments:

Anonymous said...

kamping..hehe. camping ke?

yanna yazed said...

haha... typo lah. kampung dia. camping tu takkan nak buat raya2. huhu... ko ke tu piz?

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com