we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, November 18, 2011

1 year has passed =]

hai2 korang... serius rasa amat gigih meng'update blog. aku dah meniarap yeye nak tidur, sambil muhasabah blog. haha... dulu muhasabah hp. before tidur, baca2 dulu msg2 then baru boleh tidur dengan tenang, kononnya. kali ni bertukar pulak, baca entri2 blog dulu baru boleh tidur dengan tenang. then, rasa rindu yang membuak2 memaksa aku membuka entri pasal anak2 tasek. haha... dah tercetus idea.



genap setahun aku meninggalkan sekolah tu. serius rasa baru sekejap je tinggalkan sekolah tu. anak2 kesayangan aku kini sedang bergelut dengan SPM. kalau tahun lepas, belum SPM lagi pada waktu sekarang. dan pada hari Jumaat tahun lepas, hari terakhir persekolahan, aku datang ke sekolah untuk menghadiri jamuan yang diadakan oleh budak2. rasa terharu. thanks sangat2 kat korang. sebab buat teacher rasa kehadiran teacher dihargai.


kadang2 orang takkan paham perasaan aku terhadap kanak2 tu semua. serius orang takkan paham. biarlah orang tak paham pun. tapi aku harap anak2 murid aku tahu betapa aku menyayangi diorang. betapa penting diorang untuk aku. di tasek, aku mengajar hanya beberapa bulan tapi kesan dia, sampai sekarang masih terasa. terima kasih kepada pelajar2 dan guru2 yang membuatkan saya rasa saya sebahagian warga tasek. terima kasih tak terhingga :)


untuk anak2 muridku. i mean, bekas pelajar saya... i'm not your teacher anymore. (aku ni sentiasa in state of denial. menganggap mereka masih lagi anak2 muridku). saya doakan kalian sukses sentiasa. saya doakan kalian berjaya dalam SPM dengan cemerlang. semoga kalian bisa mencapai apa sahaja yang kalian dambakan. ewah! ayat tak boleh terbelah lagi! haha... saya sayang kalian semua. cross my heart!















p/s (i) : okay, time to sleep.


p/s (ii) : esok nak jumpa gerek. rindu. yang teramat.


p/s (iii) : untuk Faiz Hasmi, good luck untuk berijab kabul. haha... jangan nervous2 dik!













18112011 ~ 1.19am

atas katil ~ bilik aku-kediaman warden SMVK

2 comments:

aida izzati said...

we always love u tchr .
imy! <3

yanna yazed said...

thank you dear. and imysm!! <3

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com