we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, March 27, 2009

irdiena alia & aqiel ilham

ini semua gara2 maziah update blog dia. letak gambar niece baru dia. cute gile niece dia... geram. melepak putih pulak tu. dan ini yang membuatkan aku makin rindu kt anak buah aku 2 orang tu... uhukuhukuhuk... masuk 3 minggu dah tak jumpa diorang... tapi, apakan daya... aku busy tak balik rumah. abang jan pun busy tak dapat balik rumah. minggu ni diorang balik tiram pulak... punahlah harapanku untuk berjumpa budak 2 orang tu... hmmm... cedih...

















ha, garang tak muka aqiel? he... ni wktu umur dia kurang 2 bulan. diena nampak macam kakak yang nakal kan? playful... tapi dia sayang gile kat adik dia tau... selalu agah2 adik dia even kadang2 dia sendiri tak paham apa yang dia buat. he... comel betul...



27032009 ~ 12.44am
bilik aku - u7a~903

2 comments:

Kasih said...

hahahahha...
update jugak yea..
masing2 tembam+comei...
bsabar la kita hadapi dugaan kerinduan..
huhuhuhuhu

yanna yazed said...

biasalh... sy ni bz mngalahkn org wt psm. hehe...
a'ah, sme2 lh mnghadapi krinduan ini. tp sy skjp je. xlme lg dh leh jmp. klu x mingu ni, mingu dpn. hehe... sbrlh maziah...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com