we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Saturday, March 7, 2009

minggu busy -- tamat

wah... akhirnya... minggu yg amat busy sudah tamat. lega sangat bila sampai bilik 5.30pm hari jumaat hari tu... assignments suma dah hantar. presentation dah selamat. tinggal D.I.E hantar jumaat ni. and assignments lain due 2,3 minggu lagi... sebab tulh aku dah lama tak update blog. lama tak lama mane. tp orang kata, blog di tulis everyday. huhu... aku ni pemalas orangnya...

akhirnya jugak... aku leh balik rumah hari jumat. selalunya balik hari sabtu. itu pn dh dekat sebulan aku tak balik... seronoknya dapat balik. takdelah seronok sangat... lebih seronok dapat rehat 24-7... huhu...

and ada lg 1 sebab aku balik... 9mac2009... genaplh usia aku 23 tahun. wawawa... terasa tua. tapi ada lagi yang lebih tua. huhu... tp tak mo... takut tua... ai... state of denial. takpelh, makin banyak umur, makin mature, makin banyak tanggungjawab, maknanya..... makin ramai lh yang akan bertanya;

"Nurul bila nk kawin?"

wah... aku suka soalan ni. tapi aku rasa bila orang tanya tu, maknanya muka aku ni dah layak kawin. sampai ada yang kata cepat2 dapat baby, tu yang tak boleh blah langsung tu... pegi supermarket pun, promoter tu promote suruh aku beli nestle untuk anak... wawawa... aku ni muka tua ke?

resolution 23 years old :

  1. nak kurus... nak diet (ni resolution tiap2 tahun. tak pernah menjadi)
  2. nk try dapat dean list lagi (b'angan over tapi belaja malas... hm...)
  3. nk jadi anak yang lebih baik (aku takde kata dulu aku anak tak baik, ok!!)
  4. nk jd gf yang lebih baik (statement : sda)
  5. nk jimat2, taknak boros2 (aku boros tang makan je k...)
  6. apa lagi ek? kalau ingat, aku tulis lagi. huhu...

presents list yang aku harapkan tahun ni : (ada sape2 ke yang nk belikan utk aku?)

  1. twilight saga (mintak2 boy betul2 beli all 4 books)
  2. exercising tool (yg aku tgk kt jj tmnU tu)
  3. set tudung and heel (actually utk tesl nite. save budget aku... huhu...)
  4. rebonding rambut (dah lama tak rebond. saje je...)
  5. crocs (design apa2 pn x kesah. asalkan brand dia : crocs)
  6. clarks (design cute2 yang kasut2 tu... asalkan clarks)
  7. apa lagi ek? hm... hadiah2 ni, aku mengharap je... sebab aku tau... sapelh aku... uhukuhuk)

and i hope, diena and aqiel ada on my b'day. ada family semua... but... hm... there will always be but... but...


07032009 ~ 5.55pm
rumah aku - ruang tamu~depan tv

2 comments:

jiji najiy said...

hehehe... x )

tahun ni hadiah pe yg awk dapat??

yanna yazed said...

tak dapat suma yang kite nak. tapi adik kite bagi 2nd book twilight. even though 1 je, tapi seronok lah... dapat hadiah. hehe... azuan bg cupcakes. nanti kite upload.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com