we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Thursday, February 26, 2009

akhirnya aku bersuara...

hari ini dalam sejarah... aku sebenarnya dah memendam perasaan marah + bengang dengan orang bulat itu sudah cukup lama... hari ini, akhirnya aku berani bersuara...

hari ni macam biasa... praktis drama sperti biasa at 2pm. tapi disebabkan semalam semua lambat, hari ni aku sengaja datang lambat. tapi ada beberapa ketul je yang dah sampai. and not to a surprise, orang bulat tu tak sampai pun lagi...

2.30 - barulah muncul orang bulat itu... aku yang memendam perasaan ni sengajalah menegur keterlewatannnya itu. and alasannya... dia sudah sampai pukul 2pm tapi takde orang lagi. so, dia pegi uruskan benda lain dulu... dalam hati aku : whatever........ nak aje letak bentuk L kt dahi.

3.00 - after warming up and breathing exercise, barulah start prkatis scene 7 yang tak pernah lagi praktis sebelum ni. dahlah scene paling panjang dalam skrip. memanglh ambil masa yang amat lama. di tambah pulak dengan orang komen2 and aktor2 sekalian improvise. ok apa... aku suka cara macam tu...

3.45 - ada 2 orang pelajar yang terpaksa mintak diri sebab ada kelas. so, praktis di tamatkan. upacara round table di mulakan. luahkan apa yang tak puas hati. bak kata seseorang,

"if you have anything to ask, ask to my face. talk to my face. not talking behind my back. that is like stabbing me from behind."

mulalah orang bulat meluahkan perasaan ketidakpuasan hatinya. aku rasa nak berguling2 kelakarnya dengar dia membebel. macam bagus... aku just cari peluang je untuk masuk and beta balik apa yang dia sound kitorang tu. and thanks a million to my two friends. di sebabkan diorang start bersuara, aku berpeluang menyampuk and habiskan semua ayat2 yang aku tak puas hati. hahahahahaha.... puasnya hati aku. even orang bulat balas, tapi mestilah my friends backup i. dia mane ada friends. huhu... betapa bahagianya terasa. akhirnya... dia tahu apa yang kitorang rasa. aku nak aje listkan point2 yang aku sebut tadi. tapi malaslah... nanti dia post kt elearning. hehe...

aku bahagia... boleh tido senyenyak2nya malam ni...



26022009 - 10.45pm
bilik aku ~ u7a-903

4 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

mak aii...

boleh pula main post2 kat elearning?

dasat ahh!

yanna yazed said...

tulh... sakit ati aje. dia dok kondem org2 in public. tp diri sndri dia x komen pn... bdgt bgssssss....... hampeh.

jiji najiy said...

msti awk marah gle2 kan


erm kte de bg award tau.. nnt amek yea

yanna yazed said...

award apa jiha? nk amik kt mne?

eh, cne cupcakes? ok x? dgr kta mlompt smpi gempa bumi kt mutiara rini. btl ke? huhu...

aah, awk, kite mrh gile... tp kn.. best... dh lme x sound org. dl, ados yg sllu kna. hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com