we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Saturday, February 21, 2009

D.I.E is all bout D.I.E.ing

huh!! mingu yg mcm haram... xde rehat lgsg. mau patah rs bahu

  • test sociolinguistics
  • test VB
  • assignments techno graphic
  • D.I.E

test sociolinguistic : ******* = mcm haram (di sensor ats sbb2 yg x dpt dielakkan)

dhlh dia xajar lgsg booklet tu. tb2 suruh bc and msk test selasa lepas. first time lh aku rs amt, amtlh mrh kpd lecturer krn ajr dgn smbil lewa. dan disebabkn test socio jgklh, smgt aku drained out for the whole week...

p/s : rs mcm nk nyanyi lagu 'semangat yg hilang' plk... hm... ada coherence x? eh, lntklh... blog aku. huhu...


test VB : bolehlh thn... tp takut result tb2 xleh thn. =P

soaln byk tp oklh, leh lh nk jwb. xdelh mcm test socio. rs amtlh bodoh + bengap + bangang + bongok. sng kta, all the B words lh bl b'kaitan socio...


assignments : no problem (bangga lh pulak boleh siap on time, x macam sesetengah org tu...)


D.I.E : klu td socio = *******, tp course ni : **********************

lg hebat di sensor. mcm amik 12 jam kredit. tiap2 hari kena b'latih... ai... klu ya pn nk students ada prktikal yg amt mmbntu di kemudian hari, agk2 lh... ni smpai nk rht pn kna set timer, apa kejadahnya...

p/s : kpd mereka2 yg b'kenaan, D.I.E stands for drama in education. course dlm tesl. gile letih... cian kami...


maklumat tambahan;

title : SNOW WHITE and THE UNTOLD TALE
venue : Dewan Sultan Iskandar, UTM
tarikh : belum ditetapkan lagi
masa : belum ditetapkan lagi.
tiket masuk : belum ditetapkan lagi



sokonglh kami; 3 SPL dgn datang menyaksikan pementasan SNOW WHITE version yg belum pernah di tayangkn lg di mana2 di muka bumi ini... terima kasih ats kerjasama anda. kami 3 SPL amatlh menghargainya...



21022009 - 2.02am
bilik aku ~ u7a-903

2 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

huit...

aku mau nonton cerita kamu!!

mau sangat2 ok?

yanna yazed said...

thnx cek pah... dtg tau. tp xtau lh sehebat senior kitorg x. tp pcyelh, kami akn lakukn yg t'baik. hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com