we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, February 24, 2009

saya nk menang!!!

kelas aku hari ni ada 3 subjek. lab VB, socio and research method. tp research method batal. so sepatutnya abis kelas at 1pm. pukul 9am, lab VB. seperti biasa lh... instructor tu laju mcm bullet train. malah... lebih lajuuuuu......... then socio at 11am. awatlh Dr Fara tak sampai2. sekali nampak laki dia menuju ke mari... dalam hati aku b'kata,

"eh, betul ke dia take over back sociolinguistics? yes!!"

Dr Hassan masuk and mengajar sociolinguistics tanpa brief anything about Dr Fara. whether betul dia take over the class atau just ganti Dr Fara. after sejam dia membebel and mengajar, dia bg 2 questions. dia kata Dr Fara suruh buat. rupanya Dr Fara suruh dia inform kelas ttg 2 questions tu and hantar at the end of the class. tp di sebabkn dia suka membebel, dia mengajar kitorg and suruh kitorg hntr the assignments ari jumaat. huhu... kecewanya aku...

kitorg abis kelas kul 12pm. Dr Hassan bg keluar awal. dak2 ni prktis drama kt studio gerek. so eventhough aku takde part dalam prktis hari ni, t'paksa juga join... betapa murninya hati sy... huhu... praktis kul 2pm. so ajak gerek makan kt k11. mula2 taknak makan, nk minum je. tp biasalh... godaan saitan. makan jugaklh rm3.30... jumpa long... kebetulan. panjang umur dia...

L : weh, nanti aku kawin, korang datang tau...
Y : eh, salah tu... nanti kitorg kawin, ko datang tau...
G : aah, kitorg kena kawin dulu dari ko. ko baru setahun. bagilh kitorg yang dh 4 tahun lebih ni...
Y : betul2...
L : Eh, apasal pulak... tengoklah sape leh kumpul duit dulu.
Y : ha awk... kumpul duit betul2. kita kawin dulu. cabaran tu awk...
L : eh takleh kira macam tu... sape dapat anak dulu dia menang...
Y : ok2, awk, kita usaha tiap2 hari k. i nk menang!!

(insert bunyi cengkerik)

malunya aku.... mane nk sorok muka ni. klu ckp dgn mmber sndiri lain cite lh... ni dengan mmber gerek. laki pulak tu...................................... huhu......

aku malu...



24022009 - 8.12pm
bilik aku ~ u7a-903

3 comments:

.miss daimen. said...

hye cik yana..
kenal sy x?
hehehe..
jom tukar link..

jiji najiy said...

wah...
tiap2 hari yanna???
powernye...hihi

erm long tu cm penah dgr laa

yanna yazed said...

ha jiha... ala, long dak e2 tu. yg tggi2. kwn azuan. akmal nme dia. huhu...

cis, jgn diulang kisah lalu. malu... kikiki...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com