we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, April 25, 2010

mode : going to graduate~

hai2, lama benar tak update. kadang2 banyak masa tapi gambar tak transfer, takde mood nak update. huhu... entri kali ni actually nak letak steamboating with amir and piza. but pikir2 balik, suma mode graduating. so nak update pasal tu jugaklah... sori piz, next2 entri lah yek...

ayah kata, akan banyak cabaran masa dah nak akhir2 ni. hm, aku mula2 tak percaya. but bila dah hadapi, memang betul. macam2 lah kena hadapi. sekeliling... utm and paling penting masa nak siapkan tesis. sampai ke akhir lah cabaran. haish... masa nak print memang ke 10pm kitorang (aku, piza, muni) ulang alik ke rainbow betulkan tesis. ada je masalah. tapi akhirnya hari jumaat (16april2010), berjilidlah tesis kami. aku and muni 4 copies, piza 5 copies. masa nak pdf pun sama. dan akhirnya... 23april2010, kami selamat menghantar ke fakulti dan supervisor masing2...

tesis milik yanna+piza+muni... selonggok memang tak bawak keluar dari kereta. berat woo...


supervisor ku sedang menandatangani tesis2 ku... pose sikit doc! hehe... sporting seh. lucky me got her for my supervisor. tq for everything dr.faizah. won't forget u forever!


"doc, give me A" said yanna... "oh, sorry girl. yours just C" replied dr.faizah (ini hanya dialog rekaan penulis sahaja. hoho...)


dengan ini... berakhirlah perjuangan aku sebagai pelajar sarjana muda. mungkin akan sambung sebagai pelajar sarjana tapi bukan dalam masa terdekat. huhu... nak kerja dulu.





p/s (i) : i'm really glad that you both did it. if not, my hands will get dirty. hm... alhamdulillah. tq so much. that's why i put here so who's reading can pass it on.

p/s (ii) : sedang jatuh cinta dengan lagu inilah cinta by akim. cute video klip!






26042010 ~ 12.12am
rumah aku ~ depan tv

4 comments:

Anonymous said...

thesis dlm keter tu ade ak,kau,kakwi n daus pny..haha..++dr paizah sgt best.patut la ade yg jeles kn???haha

yanna yazed said...

eh, sape yg jeles? huhu... dr.faizah mmg amt best. lucky me. seriusly amt lucky!

Anonymous said...

hand get dirty??tgn dr ke??

yanna yazed said...

tgn dr? apakh mksd... ndak phm lh ako.. hoho~

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com