we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, April 2, 2010

my two angels!~

hari ni hari jumaat (2april2010), perginya comedian malaysia. tiba2 rasa kehilangan. mesti era.fm dah tak macam masa dia ada. sebab dia lah yang memeriahkan pagi di era dengan lawak spontannya even kadang2 over. tapi mostly semua menghiburkan. dia buat lawak, aznil gelak di belakang. memang best lah. kadang2 aznil punya gelak sampai tenggelam suara pendengar yang tepon. Al-Fatihah...


okay, di sini, saya ingin mengekspresskan lagi kegembiraan di hati. setelah habisnya viva. even ada 5 paper final exam and 1 lagi assignment kena siapkan, tapi memang rasa lapang je dada ni. dan, tambah menyeronokkan, ahad ni, MY TWO ANGELS ARE COMING! hehe... lama gile tak jumpa budak2 tu. masihkah mereka ingat pada makcik mereka yg shomel2 lagi gebu2 ni. hehe... makin menggebu pulak tu. apakan dayaku...

ini dia wajah mereka ketika berusia 1 tahun. memang aqiel baru setahun. mari cari similarities antara mereka. meh aku jawabkan : cute gilak macam cik nuyun. hehe... (sape yang tidak akui mesti cemburu tahap babun... huhu)



oh, plan ke melaka tak jadi. baru nak pergi jusco terbesar tu. ada wayang tak ek? dy, bila birthday i ni? hehe... hadiah!





p/s (i) : i've read it and i'm sorry. don't wanna lose u...

p/s (ii) : syukur aku ditemukan dengan lelaki yang baik. menegur kesalahanku, bukan menyokong kesalahanku. (u jangan perasan lebih2 okay, nanti belanja i makan BESAR punya!)

p/s (iii) : thanx god aku tinggi. bolehlah kategori tinggi. yang penting bukan sebelah piza+muni.





02042010 ~ 2.14pm
bilik aku ~ g17-217

2 comments:

Anonymous said...

erm..read what?? hahaha sebok nak tau..kihkihkih

yanna yazed said...

adalah... r u my queen? hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com