we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, April 27, 2010

steamboating~

ha... inilah entri yang di tunggu2 oleh cik hafizah hadi. entri kami ber'steamboat' bersama encik amir, cik munirah dan kami; cik yanna dan cik hafizah. gambar2 yang hampir lapuk tapi worth sharing. i mean untuk orang2 yang cari tempat untuk steamboat di JB. di sini ada dua tempat okay...


venue : d'terrace bbq and steamboat (berdekatan jalan mohd. amin, jalan chat)

okay, yang ni plan B kami bila Rawa tutup. nak try dah lama but ikan bakar TIPTOP lebih menggoda. hehe... tapi malam tu memang semangat untuk steamboat, jadi stop jugak kami di sini. suasana dia... nice. deco dia memang nice. tapi tak meriah sebab tempat tak strategik kot and nampak ekslusif sangat agaknya. makanan dia okay but yang untuk BBQ masin nauzubillah. hoho... tempat ni sesuai untuk malay because owner dia malay.

participants ketika itu...


















food for four. tapi sini mahal sikit. perhead rm18.90.


kejadian kelakar ketika itu berlaku antara encik A dan cik Y (nama terpaksa dirahsiakan atas sebab2 tertentu... ehem...)

encik A : pukul berapa kedai ni tutup ek? (sambil tangan ditujukan ke atas)

cik Y : (kurang pendengaran oleh lagu celine dion yang terlampau kuat) oh... power of love... (me'refer' kepada lagu nyanyian celine dion)

encik A : (kurang pendengaran juga dek kerana lagu yang amat kuat) hhmm... cepat betul kedai ni tutup.

(insert bunyi cengkerik)

cik H dan cik M : (saling berpandangan)
_____________________________________________________________

venue : Rawa steamboat and bbq (di pelangi indah)

tempat ni memang favourite kitorang. but kali ni cik munirah takde. unplanned plan. nak pergi melawat cikna, then dah dekat, menderu lah kami. hoho... serius puas hati. walaupun perut agak kenyang tapi still makan dengan lahapnya. perhead rm17.50. serius sangat best, sedap... sedap... when i said sedap, i really mean it! hehe...




p/s : gigi sudah cantik, sudah bersih... thanx to my daddy. tapi gigi abang tu kena cuci lagi yek. kotor amat. hoho...





27042010 ~ 5.41pm
rumah aku ~ depan tv

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com