we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, March 31, 2010

what done is done!

akhirnya... dari semalam (30mac2010), terasa segala beban sudah terlepas di dada. hari tu, aku ada cakap kat gerek, macam ada something yang kurang dalam submission assignments sebab aku tak rasa kepuasan macam sem2 lepas. fyi : jumaat lepas, assignments submitted except 1 but aku still tak rasa lega. thats why keluar statement di atas tu. even dah hantar psm pun aku tak rasa lega and puas. tapi since yesterday, baru aku tau apa yang kurang... VIVA!


semalam, jam 10am, di lab E. jadual viva aku. orang ketiga di lab tersebut. tapi kerana masalah2 tertentu, orang pertama tidak dapat present. jadi, aku adalah orang kedua. masuk lambat sikit kerana orang sebelum lambat selesai dan ada sedikit masalah teknikal. at first takde lah cuak sangat. then bila nampak examiner pertama aku, Puan Hafilah, terus cuak. hoho...

akhirnya, selesai sudah beban. terima kasih kepada kedua-dua examiners aku; Puan Hafilah dan Puan Marzilah. dan juga 2 orang supporters aku; lala dan los. terima kasih kerana datang. sori lalink i tak pergi presentation u. i neves sangat time tu. slack pulak kamera i habis bateri, nak jugak tengok presentation sendiri. huhu...

okay kawan2 sekalian, inilah dia 5 copies draft psm yang sudah siap di bind. patutnya 4 aje tapi aku buat extra satu untuk simpanan sendiri dan refer time presentation. tak sabar nak tengok yang hardbound punya pulak. tak sabar nak habis belaja. ooo hoooiii.......


dan inilah dia muka orang yang happy dah selesai presentation. dan cameragirl nya pulak sedang kembang kempis cuak nak present. tahniah kepada kita2 semua ye. kerana did a good job. tapi sempoi betul tengok piza present dengan parking tangan kat kerusi lab tu. and syok tengok kak wi present asyik slip tongue plus gelak2 lagi. mentang2 Puan K sempoi je. hehe....






p/s (i) : dah selesai viva ni macam dah boleh grad. langsung tak pikir kan exam isnin ni. hehe...

p/s (ii) : you should have just come. i won't chase you away, you know.... =(






31032010 ~ 8.47am
bilik kak wiwi ~ ma1-209

5 comments:

Anonymous said...

i'm d lucky one cz i'm able to watch all of our presentation...kakwi, lala u...hehe =)

hiLari0us aiDha said...

weh..muke ko xmggambarkn kpuasan pon..tipu2..hahaha..btw,congratzz..=)

yanna yazed said...

uhuk... so sorry cant watch yours. but averall, our celebration was a blast. hehe...

yanna yazed said...

ni muka cover2 cun ckt. auw... hehe... kang aku snyum smpi gusi, xcntik plk pic yg di ambil utk ltk dlm blog ni. kikiki...

ide, bg link blog ko. aku cari tak jmp2. haish!

**suzenisme** said...

malam esok voleh la avc vomva.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com