we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, March 19, 2010

kempen menderma darah anjuran SPS

sebenarnya kejadian ni dah lama berlaku... 11 mac 2010 kalau tak salah, hari khamis. tapi disebabkan kesibukan melampau dan takde kabel nak transfer gambar, jadi tertangguh sampai ke hari ini. bukan bermaksud hari ni tak busy tapi mata letih membaca buku, so update blog lah. rajin gile aku membaca kan. huhu... isnin submission PSM. berusaha!

okay, back to my story yek. hari rabu, aku dah plan dengan piza nak pergi derma darah pagi khamis tu. dia kata pagi2 pukul 9am tau sebab dia nak pergi jumpa supervisor pukul 10am. so, aku gagahkan diri bangun awal. pergi kelas pun tak pernah bangun macam tu. semangat gile siap pergi meranti nak breakfast. gile semangat. dan menuju lah kami ke fakulti. derma darah tu start pukul 9am. kitorang sampai dalam 9.30am. tak setting lagi. tapi semangat punya pasal, tungggguuuuuu tuuuu.... bak kata aku, pergi kelas pun tak semangat macam ni.


okay tuan2 dan puan2. inilah dia penderma pertama pada hari tersebut. muka excited tak boleh nak blah. hehe...


okay tuan2 dan puan2. couple pertama menderma darah hari tersebut. siap mintak tolong orang tangkapkan gambar. hoho...


tangan piza... darah dia hitam woo... nampak tak?


tangan aku... darah aku merah... lalala~ aku normal... hehe...




sekian sahaja kisah kami menderma darah. setitik darah anda mungkin dapat menyelamatkan satu nyawa. aku dan piza suka menderma darah. seronok! he... cuba dulu baru tahu...



p/s : aku pening sangat tatkala ini. tolonglah!! bestnya kalau jadi buta+bisu+pekak. (percakapan orang kurang stabil)





19032010 ~ 2.15pm
bilik aku ~ g17-217

3 comments:

Anonymous said...

ak kn gf edward..darkula..hehe

KJ-kun said...

aku x pernah derma dara lagi...eh2 silap..derma darah...kalau ada pun aku derma kat nyamuk dan pacat je hehheeh

yanna yazed said...

anonymoose : sape kau? adakh piza?

kj : klu ko nk drma dara pn xde org nk weh. hehe... trylh derma darah weh. best. serius aku tak tipu.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com