we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, March 5, 2010

mode : gerek dah lama tak balik~

okay, seperti biasa entri kali ni pasal mengexpresskan perasaan rindu meletup2 pada gerek. since cuti CNY, dia tak balik jb lg. i mean, balik weekend yang leh ronggeng2 ngedate2. dia balik sekejap je hari tu sebab ada meeting kat nusajaya. rindu...


gerek saya ni. dia nak pergi kerja. nampak macam matured kan? adei... tapi takpelah, balik2 orang kata aku kakak gerek. bengang jugak kadang2. hampeh sungguh. adakah muka aku begitu tua? heh!


suka gerek dah kerja, takdelah dia pening2 pasal duit lagi. tapi kereta still maintain JJK. hehe... tapi dah kena advice suruh tukar kereta. he... tapi dia kata, nanti lah dulu. nak merasa duit dulu. (eh, yeke dia cakap macam ni? aku pandai2 buat dialog sedapkan hati kot... hehe...) tapi okay jugaklah dia tak perlu pikir duit kereta yang mahal2. sekarang ni makanlah segala makanan yang nak. hehe... tolong... nak Manhattan Fish Market. tolong.........


i windu sama ini nate bulat! hoho... okay2, cukup yanna. semua orang tahu ko sayang gerek. enough is enough... lalalala~ aku suka gambar ni sebab akhirnya, aku nampak kecik. hehe...







p/s : ayah pergi melaka dengan mak. aku tak ikut. kerja banyak. tapi.... virus M. cikna! come and fetch me. nak tengok biggest loser asia!





05032010 ~ 6.58pm
bilik aku ~ g17-217

4 comments:

Anonymous said...

sori la..sbb ak pnh igt ko akak gerek ms gmbo ko kt shopping mall tu..huhu

yanna yazed said...

hahah... now i know who u r. tulh ko... tp bkn ko sorg je. ada time aku dok ktf, kan ada senior gerek kta gerek adik aku. t'pempan sbntr!

Anonymous said...

d tin is u both look the same haha...maybe tat is the reason y la...jodoh kuat tu...~~~love lack!!!u knw who am i hahahahha

yanna yazed said...

uhuk2... mukaku sprt lelaki. kikiki... sbb tu t'pilih jd comical relief. smpi gerek xnk tgk muka i. huhu... lap u too los.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com