we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Thursday, September 13, 2012

i miss them, i miss you the most

hai2 korang... aku tengah cari2 gambar untuk report English Language Month. KP aku dah mintak dari minggu lepas. ni baru aku terkial-kial nak cari. dan sebenarnya, semalam aku baru perasan aku takde gambar2 aktiviti tu. adoyai... dah hari ni kena rush cari2 gambar2 dari cikgu photography lah. ish, dahlah bilik dia jauuuuhhh!

tengah2 cari2 gambar, i came across few pictures. honestly, i miss you guys. and i miss you the most. do you miss me too? hmmm...










p/s (i) : hectic day today. mesti macam tak cukup masa sampai pukul 5pm ni. berusaha!

p/s (ii) : esok ke Melaka. nak jumpa Oja, mama buyung kesayangan. ish!

p/s (iii) : 2 minggu ke tak balik JB? hmm... next week curi2 masa balik JB agak2 gerek nak tak? uhuk2... rindu Alleya and Helena.

p/s (iv) : perniagaan semakin bagus. but still confuse. #MisiMelbourne. #MisiRumah. or #MisiBeetle? kikiki... macam2 ni nafsu ni.




13092012 ~ 9.26am
meja aku ~ bilik guru-KVK

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com