we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, March 19, 2013

Happy 1st Birthday, Natasha Helena

hai2 you all... aku curi2 masa nak update ni. yelah, busy dengan 5S. kuhang hajo betul 5S ni betul2 menyusahkan. penat, sakit hati, macam2 perasaan bercampur baur. huhu... okay, short intro sebab nak terus to the point.

HAPPY BIRTHDAY MY DEAR ANGEL, NATASHA HELENA!

sebenarnya birthday dia semalam. tapi semalam tak sempat update. petang dah gotong-royong asrama. so hari ni cepat2 nak update.

this is Helena 3 months old. muka tak bersih lagi. cikna gigih beli cream2 muka, minyak2 segala...


this is her at 4 months. botak sekarang ni. tu banyak pakai topi. hehe... time dia kaki dia memang amat hyper. macam kayuh basikal.


ni masa 5 bulan. time ni raya. makin lama makin tembam. geram betul budak kecik ni. takde rambut untuk aku buat mohawk, so guna topi dia jelah. hehe...


6 bulan! time ni dah start nak bangun2 kan badan. seram macam dia tonjol2 badan dia. takut tersemban. hehe... ni muka tengah demam.


genap 7 bulan. gambar ni cikna hantar. baru lepas injection. hehe... cikna kata nangis sekejap je. good girl!


hari genap 8 bulan. dah besar kan nampak? dengan seluar poketnya... hehe... Alleya memang tak boleh tengok adik dia pakai seluar poket, sure meragam nak seluar poket jugak. kesian Helena muka ngantuk. hehe...


9 bulan. time ni dia dah tak kenal orang2. agaknya lama tak jumpa kitorang. so takde siapa boleh pegang dia except cikna and ayah je. hui... gedik budak ni. tu yang berkepit je dengan cikna tu...


ni gambar dia 10 bulan. dah nampak gugurl sikit dah. hehe...


1 month to go to 1 year. hehe... 11 months already this little girl. cepat pulak masa berjalan rasa. bulat kan mata budak kecik ni?


and last but not leasttt.... 12 months! setahun! ohhh... dah besar budak kecik ni. Shiyun loves you sayang... baju flower girl untuk wedding abang aku. Alleya pun dah ada. ei, tak sabar nak 2,2 pakai.




okay, gambar 9 bulan je aku boleh provide sebab genap 9 bulan kitorang jaga dia. whatever it is, she's ours. Natasha Helena and Nur Alleya Adini are ours. tanpa diorang, kosong hidup kitorang. hopefully they'll stay with us forever.






p/s (i) : nantikan adik mereka pula :) jangan stress Mr. Husband, ini rezeki.

p/s (ii) : mohon2 pendrive aku tak hilang. itu jelah...

p/s (iii) : mata dah berat, kejap lagi aku memerlukan 2 jam untuk tidur tengahari. wawawa...

p/s (iv) : Happy 10th weeks, Honey :)






19032013 ~ 11.30am
meja aku ~ bilik guru-KVK

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com