we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, January 24, 2010

cinta hatiku~

peringatan : mode : rindu gerek. terkandung ayat2 jiwang yang memboringkan pembaca.


di ketika ini, aku amat merindui gerekku yang sedang berada di KL kerana meeting di sana. sekarang ni dia sedang ber'msg' dengan aku tapi saje nak tulis jugak kat blog yang aku rindu dia yang teramat. huhu... (aku dah letak warning kat atas tu... jangan salahkan aku... huhu...)

quotes daripada awek salah seorang gerek2. fyi : gerek2 adalah panggilan kepada bestfren gerek aku. aku simpan lama dah, sangat suka...


when i give my heart,
i give it completely...

or i'll never give my heart.

and the moment i can feel,
that u feel...
the same way too...


'is when i fall in love with you'


aku sangat suka ayat2 ni. aku simpan ayat2 ni dari aku tahun 2 kot. baru 2tahun kan. he...

saya windu gerek saya... (tujuan entri kali ni just untuk mengekspresskan kerinduan pada gerek. nasib lah kepada pembaca yang tak suka. kikiki... i dah bagi warning kat atas tu ek)


picture edited by yop (kawan gerek). terima kasih banyak2. gambar ni tambah cantik sebab tak nampak muka gerek. haha.... maaf yang, iloveyousoverymuch!




p/s : dy, i nak yg BESAR punya!!





24012010 ~ 1.49am
bilik aku ~ g17-217

11 comments:

~RoY @ AzRuL~ said...

daku rindu sama asam..tp daku lupa nk gi..udah lewat kah??huhuhuhu

**suzenisme** said...

nahare je....
"gmbr ni tmbh cntik sbb x nmpk muke gerek"..

**suzenisme** said...

owh ye.. (saje nk bg komen ko jd lg byk, biar ko excited) pic tu nmpk sweet seh...
hehhe... i loike!

p/s: nk 3G lg, ajak aku ek.

yanna yazed said...

roy : masih ada lg utk kamu. esok datang lah amik.

jen : haha... cian gerek aku. aku tgh butgkn bj mlayu dia. xde leher. kikiki... pyh gile nk butg <<<< xsnonoh pny awek!

**suzenisme** said...

hahaha.. org xde leher tu gak ko syg...

yanna yazed said...

tulh psl.... *sigh... hehe... cian gerek i.

KJ-kun said...

hahaha yana jiwang

amyzainal said...

cheesy... kikiki... <-- ayat jen..haha.. ha, dah windu2 ni, p lah melaka..apa tunggu lg...hoho~

yanna yazed said...

kj : aku mmg jiwang... juz mls je nk tonjolkan. hoho...

misai : aku suka cheesy wedges. xtra cheese. cdp gilak!

amyzainal said...

beli kat pasar malam sudah..nak letak cheese satu bekas pun bley...sedap pun ya...lalala~

yanna yazed said...

later i try. tp cm lg mhl. nk cri wedges, nk cri cheese. hoho... i'm in a very tight budget now.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com