we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Saturday, January 30, 2010

chronicgerilla.blogspot.com

minta izin pemilik blog untuk review blog anda... http://chronicgerilla.blogspot.com/

hehe... salam semua. terkejut tak kali ni entri aku lain dari yang lain? (roy! jangan gelak!) yelah, oleh kerana gerek takde di JB, so, daku kurang makan (kawan2! jangan gelakkan aku! haha...) maksud aku kurang makan yang aku cuba tempat2 baru then review in my blog ni. hari tu, ada satu tempat baru aku try. tapi disebabkan emosi kurang stabil, aku pun taknak update di blog. he... maaf kepada participants sekalian.

okay, back to the point. http://chronicgerilla.blogspot.com/. blog ni diperkenalkan gerek kepada aku. aku tengok 3 design je mula2. sangat2 unik. berkenan terus. then sajelah gatal malam ni nak bukak blognya. (disebabkan tak dapat nak buat call kerana tak ingat web address). komen pertama ku, "pergh!!" unik bebeh... serius aku tak tipu. then daku tunjuk ke member aku sorang ni. ehem... dia pun suka.

okay, actually blog ni pemilik seorang arkitek produk UTM. bekerja sekarang di JKR, Melaka. last week dia menang pertandingan rekatee anjuran TV3 sempena ulangtahun 25 tahun. dia cakap dia design baju tu masa buat tesis. kiranya tahun lepas lah. tahun ni baru dapat hadiah. hui, gile penyabar. nilah baju yang menang tu. unik kan?


dan ini pula antara design2 koleksi tahun 2009 dan awal 2010. favourite aku!


dan yang ni paling aku suka!






kepada sesiapa yang berminat, boleh view blog dia ya! http://chronicgerilla.blogspot.com/







p/s (i) : terima kasih encik CG! maaf kalau ada salah kata!

p/s (ii) : hari ini amat kecewa dengan tidak produktifnya aku. oh CALL!!



30012010 ~ 11.09pm
rumah aku ~ bilik aku

2 comments:

~RoY @ AzRuL~ said...

hahahahahaha (ops, tergelak!)

p/s: daku suka design "ngantuk" tu...sama ngan gambaran dlm otak daku skrg..hahaha

yanna yazed said...

byk lh yg daku suka. but skrg mood tgh suka yg "kalau marah sgt, cakar saja dia"... design yg best. sebar2 kn lh pd kawan2 yek!

p/s : nk suh wt couple shirt lah. yg xmlmbangkan couple shirt but masing2 tau tu couple shirt. (cane tu??)

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com