we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, January 20, 2010

JEF 56~

hai... lama gile tak update. busy PSM plus takde mood nak update blog. hehe... plus takde modal jugak. tapi, entry kali ni memang dah niat lama nak update. tapi banyak sangat halangan sampailah usia dia hampir sebulan bersama kami. apa dia?


inilah dia topik entri aku kali ni. kereta mak aku... hehe... saje2 nak letak pasal dia. sebab mak aku berjaya tukar kereta yang BUKAN KANCIL. kikiki...

masa dia nak tukar kereta ni, kitorang acuh tak acuh je. before ni dia pernah tukar kereta. first car dia kancil putih yang edisi pertama. kaler putih bumper tak berkaler. murah sikit kata dia. first car dia sebab dah jenuh naik cab. tiap2 hari cab at least rm8 dari sekolah. fyi : mak aku kerani sekolah. akhirnya... lahir JEF56 kancil putih... aku ingat time tu aku darjah 4.

kemudian masuk matrix semua... hari terakhir matrix, family aku jemput ramai2 3 kereta tu... huhu... then aku ternampak kelibat kereta yang asing. JEF56 tapi kaler maroon. and kancil new version. haha... aku punyalah gelak. mak aku tukar kereta. TUKAR KERETA KANCIL! just lain kaler je. adei... sebab tu bila mak aku cakap nak tukar kereta, kitorang tanya, "mak nak tukar kancil kaler apa pulak ni?" hehe... jahat kan kitorang?

but now... welcome JEF56 to our family. (aku sebenarnya nak kaler putih, mak aku nak hitam.. huhu)... ini wajah lama JEF56. maaf, JEF56 putih takde gambar sebab time tu aku takde hp canggih. hehe...





p/s (i) : aku dah berani drive kereta okay... huhu...
p/s (ii) : hari ni aku ponteng kelas en.razak. cian dia... huhu... sebab tu dapat update blog ni...
p/s(iii) : aku nak buat silence treatment. let me be!





20012010 ~ 9.34am
bilik aku ~ g17-217

4 comments:

amyzainal said...

huhu...silence treatment..i like bebeh.... u dah pandai bwk u kena biasa kan bawak...nnti jadi kurang pandai...ngeeehhh~

Anonymous said...

huhu... biar lh bwk ckt2 je. kang asik hilg keta kt rumah. cukplh dgn adanya adik aku tu. hehe... dh kje bli keta BESAR punya! hehe...

Dibby said...

kejam gila soalan kak yuyu .haha.
kenapa tak amik warna putih ??

Anonymous said...

cikyah nak kaler hitam. so, akak redha jelah. hehe... tp nnt yg lg 1 amik kaler putih. best2. ingt tau, nex month akak ke sna. yeay!

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com