we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, February 21, 2011

bachelorette day for kak Hazwani!

hello2 korang... thank you, thank you kerana merindui penulisan aku. wakaka... hehe... i have been very busy. actually takdelah busy sangat tapi memandangkan aku sekolah teknik, so sekolah aku ni balik lambat sikit dari sekolah2 lain. then petang ada jeee aktiviti. so memang masa aku pack lah. if takde aktiviti petang, biasalah, aku akan pergi berenang. dah jadi rutin pulak sekarang ni. bertemankan roomate ku. hehe... berenang di atas katil. hehe...

okay2, banyak betul aku nak update sebenarnya. tapi ikut turutan lah ek. hehe... ikut hati nak update pasal aku pergi jalan2 bersama gerek dan gerek2. tapi belum dapat gambar2 yang best dan kelakar. hehe... tunggu dari awek am ye. so... hari ni, nak cerita majlis bachelorette yang kami adakan sempena kak wani yang akan mendirikan rumah tangga. (ketika itu... kerana dia telah mendirikan rumah tangga semalam... ohoi... lama sungguh aku tak update blog)

pada 12feb2011 lepas, aku kan balik rumah. so berjanji dengan kak hanim, kak wani and aisha untuk berdating. huhu... ingatkan kak hanim belanja. baru nak ambil tutti fruitti dengan tamak halobanya. hehe... tapi claim dia tak masuk lagi. so... kami membelanja diri sendiri. (untuk puan afzah, if anda membaca. claim dah masuk kan? siap anda. hehe...)

okay clockwise... pukul 12pm puan afzah punya. kemudian kak wani punya. aku punya dan aisha punya. fyi : kak wani punya paling mahal ye. aku terbeliak biji mata tengok harga. haha... ala2 starbucks pulak. tapi lagiii mahal. huhu... tengok gambar ni macam kecur pulak macam nak berlari balik JB untuk makan tutti fruitti. hehe... and seperti SB jugak, sila beri Jcard anda. boleh dapat 10% off. he...


okay, peserta2 pada ketika itu. aku takmolah masuk gambar. aku montel seh. maluu... huhu... bestnya masuk tutti fruitti ni. jakun pun ada jugak. siap tekan yogurt kena tangan aisha. wee... lawak2. dah tu, kitorang duduk kat situ amatlah lama. daripada kedai kosong, until ramai, kemudian kosong balik, kemudian ramai balik. mesti pekerja2 situ boring tunggu kitorang blah. hehe...


picture of the day. anak buah kesayanganku. amat gembira memakai shawl aku. hehe... dah macam baby girl pulak. wee.... anak jantan okay. aqiel ilham kesayanganku.







p/s (i) : entri akan datang nanti aku update pasal aku escort budak2 pentaque sekolah aku ek. huii... muka aku... belang abes. homigot! bilalah aku nak putih ni...

p/s (ii) : sejak duduk Kluang ni, perut aku selalu tak sihat. mengapa sayang? macam2 cara dah aku buat oiii... tolonglah baik. makan pun kurang selera. aiseh...

p/s (iii) : ish... tak sabar nak balik JB. haha... terasa macam duduk asrama asyik tak sabarrr je nak balik rumah.









21022011 ~ 9.43pm
rumah aku ~ kediaman warden-SMV Kluang

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com