we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, December 12, 2011

Siri Aidil Fitri terlewat :)


hai2 korang... aku kat rumah ni. huhu... semalam tidur lewat google pasal trip ke NZ. hmm... seriously memang daredevil betul pergi. nak berjimat memang payah lah. so tawakal. ada rezeki, ada lah... moga2 perjalanan dipermudahkan. ish, seramnya... hari ni pulak bangun pagi2 nak breakfast dengan boy. kejap lagi nak ke Parkson then dating dengan Cik Hafiza pulak. lama tak dating. susah bila bekerja jauh dan husband pun jauh. adoyai! sabar ajelah.

okay2, sebenarnya tak niat pun nak update tentang entri ni. then saja tengok2 gambar dalam handphone. eh.......!! ada gambar2 mereka anak2 yang ku sayangi. oh rindunya... dah dewasa dah mereka. dah habis sekolah dah. diorang still akan ingat aku tak? uhuk2... tapi aku nak streskan kat sini, berhari raya dengan mereka, WORTH IT! walau balik tu kena marah dengan mak and makcik. huhu... buat tegak ye!

okay, ini participants nya... kami bergerak 2 kereta. 1 wish, 1 hilux dan 1 motor. huhu... meriah kan? kredit gambar di FB ustazah Fadzilah.


pandai tau diorang2 ni... ajak teacher eli beraya ke rumah Salmah, one of their classmate. then katanya nak ke rumah Cikgu Sheda. sebab tu suruh teacher eli bawak Wish sebab nak sumbat ramai2. okaylah... 2 rumah kan? tapi rupanya... ada lagi agenda yang diorang tak bagitau teacher eli. huhu... how can i say no to these kids? mestilah layankan aje... dari rumah Salmah, pergi ke rumah Kak Sheda. kemudian ke rumah Ustazah Fadzilah. so sorry syafiq, teacher bagi salah direction. so diorang sesat jauh sampai ke Tebrau City. uhuk2... seriously rasa bersalah. huhu... then ke rumah Kak Liza. barulah teacher eli pulang ke rumah. apa2 pun, seronok sangat jalan2 dengan diorang. gembira.

aksi2 comel... zahin bersama jibrael emand. ada ciri2 tak? huhu...


syafiq bersama syahirul. hehe... mintak direction di lampu merah. agak funny lah. huhu...


gambar terakhir sebelum teacher eli bergerak pulang. huhu... syafiq, lama kita tak bergosip kan? huhu... i dah kahwin, tak bolehlah nak calling2 gosip sana sini lagi. kikiki... takpe2, i still remember my promise. nanti we meet up eh!



kids, walaupun kalian dah habis sekolah... remember you root. ingat di mana kalian membesar, menimba ilmu. ingat guru2 yang dah curahkan ilmu selama beberapa tahun. walau guru dah tak ingat nama kalian after 8 years after school, you have no reason to forget their names. guru2 akan menerima anak2 murid silih berganti setiap tahun. tapi kalian hanya menerima beberapa guru selama beberapa tahun di sekolah... gunakan ilmu yang dicurahkan sewajarnya. and jangan kedekut dengan ilmu itu! sharing the knowledge meaning you are expanding what you know. i love you kids. cross my heart :)






p/s (i) : dah sidai kain, kejap lagi goreng ikan and celur mee. mak dah masak tomyam. ohoi... seronoknya rasa duduk rumah.

p/s (ii) : jadual 2 hari yang pack. mesti luangkan masa jumpa Dr. Faizah. huhu...

p/s (iii) : hope everything goes well. seramnya nak ke negara orang. 1 step at 1 time. tahun depan tahun jalan2. Ya Allah, murahkanlah rezeki kami. Aminnn....






12122011 ~ 11.43am
depan tv - rumah Impian Emas

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com