we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, December 10, 2012

How Happy I Am :D

Hai you ols... Update entry dari ipad suami. Dia pergi kerja so aku? Onlineeeeeeee dan nonton tv. Ngantuk sebenarnya tapi entahlah... Dah lama tak update blog. S rasa nak update pulak. Hehe... Aku kini berada di Melaka. Baru hari pertama. Minggu lepas hari khamis hari terakhir bekerja. Hmmm... Nampaknya... Aku cuti sebulan ajelahhh...  And paling best ialaaahhh... Adik aku balikkkk... Huhu. Tapi kesian aku tinggalkan di jb. Entah apa dia buat kat rumah tu. Tido kott...

Alamak... Tak boleh upload gambar pulak kat sini. So later lah baru update ya... Sambil tu, browse through gambar lama dalam blog ni. Hehe... Zaman bujang.


Gambar time adik aku kat KMS. Ambil dia then makan kat manhattan... Ehhhh... Tiba2 nak makan manhattan pulak. Huhu...


Rasa slim pulak tengok gambar lama sendiri. Heheh...


H

I really love this pic. Nak cuci lah... Gambar ni time Am bertunang. Dah kahwin pun dah orangnyaa....



P/s (i) : perut tiba2 lapar. Apakaaahhhh?

P/s (ii) : dah rindu suami lah. Cepatlah balikkkkk.....



10122012 ~ 4.14pm
bilik suami ~ rumah melaka


0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com