we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Saturday, January 22, 2011

someone's belated birthday =)

hai2 korang... actually, aku nak update entry ni semalam. baru aku tulis tajuknya... mak aku datang kata dia nak main FB jugak... so aku bagilah dia main dulu. then sambil2 dia main tu, aku baca flyers2 yang aku kutip2 ni. mana aku berkenan, mana tak... then ayah masuk bilik discuss2 benda. gaya macam nak gaduh kan. haha... aku yang pening. then aku turun bawah nak tengok tv. ayah turun conquer tv. hadoi... then tiba2, kak wiwi call! haha... see, see kak wiwi. told you we have some complicated unexplained bond. haha...

okay... so... entry kali ni, aku nak update untuk birthday someone dear to my heart. a big sister to me! Wirdawati binti Ahmad! (bunyi letup2, wisel2, belon jatuh2 atas kepala). haha...

jadi... di kesempatan ini... di blog kesayangan saya... saya ingin mengucapkan :

SELAMAT HARI JADI

NOR WIWI!


...the good old days...Align Center

you will always be a big sister to me. from the start... until forever. thank you kak wiwi, for the years that you have make me very happy together. thank you for the bed you lent, for the ears, for the advices. thank you for not misjudging me. haha... thank you for taking and bare with all my jokes. haha... thank you for laughing of course. may you will be always blessed by Allah.










p/s (i) : mata amat mengantuk ya... gigihkan juga untuk mengupdate. hehe... "saya tak suka awak!"

p/s (ii) : oh... notification FB tak keluar pulak... mengapa ini semua terjadi kepadaku... mengapa hari ni... oh lydia winter... mengapa susah sangat untuk mencari kau... mengapa...

p/s (iii) : cuak gile dengan amir ni. ish! aku yang dah habis belajar ni pulak rasa cuak. macam nak masuk bilik and baca buku. haha...

p/s (iv) : kenapa you suka gelakkan gelak jantan i? i ju









23012011 ~ 12.37am
rumah aku ~ bilik aku

4 comments:

wirda ahmad said...

hehe..chomella u ni..terharu i..hehe..ya lah kite selalu camtu kan eventhough u tau yang saya tak suka awak!!!!! hehe..

thanks a lot yana..alhamdulillah we had blast years in UTM..one of the reasons that i could stay until the end is you who always be there for me.. muah muah muah muah and muah ...extremely unexplainable bonding!! erk..hehe

yanna yazed said...

Haha... Teringat ada 1 day yg u asyik cakap, "saya tak suka awak". I dah jauh pun u cakap gitu lagi. I masuk toilet pun u msg I. Terkejut bladder I. Haha..

Muah muah muahhhss to you! We went through years together. A midst of hardship. Hehe..

muahahaha.. said...

kakak!!!i miss u!!!hehe

yanna yazed said...

haha... which kakak? me ke? i miss you too =)

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com