we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, April 8, 2011

Happy Birthday my lil bro!

hai hai korang... assalamualaikum! rindu sungguh kat blog yang bersawang ni... it's been a while. aku agak busy, as usual. kadang2 takdelah busy sangat tapi keletihan kan. so memang aku lah manusia yang tidur paling awal dalam rumah ni. haha... aku sebenarnya takut nak tidur lambat, nanti aku liat nak bangun esoknya. huhu... malam ni, baru berkesempatan nak update pasal adik lelaki aku satu2 nya. haha... buah hati pengarang jantung. penghibur ketika lara. badut, joker, jester. inilah dia manusianya... i am really sorry update pasal birthday u a little late. biasalah, kakakmu ini sudah bekerja. macam2 di dalam pikiran. plus, during your birthday, i bawak budak pergi Dengkil. melawat satu kolej. oh, i lagi jakun dari kanak2 lain okay! banyak gile kapal terbang. i teringin naik focker and chopper lah. nanti kita naik bila2 dah kaya duit juta2 ek. haha... anyway... HAPPY BIRTHDAY MY DEAREST LITTLE BROTHER



I LOVE YOU ALWAYS. haha... i know u geli baca. i pun sama. phuihh! belajar rajin2. fly jauh2. belajar tinggi2. dapat kerja bagus2. dapat kerja gaji kepuk2. nanti payung i macam2, rumah sebarang dua. kereta ferrari cukuplah... for your birthday present insyaAllah, i kotakan. but wait for my signal. haha... kena tunggu sales lah bebeh. u know lah i'm in need for money badly right now. so... be patient!


i miss your jokes. i miss your sengal. i miss everything. mesti i sedih if u belajar jauh nanti. hmm... for your own good. nanti i lawat u kat sana. he... without u, hidup i mesti sunyi... harapkan azuan buat lawak? *sigh. hahaha... sorry sayang. gurau2 aje...





p/s (i) : yak yak yeay! esok jumpa kanak2 nakal2 kesayanganku! windu banget sama kalian woo... dan buat yang terbaik ya!


p/s (ii) : malam ni cancel practice. esok pagi pulak gantinya... adoi... kena bangun pagi lah gamaknya aku... sian kanak2 yang sedang bersemangat itu. semoga kalian buat yang terbaik ya!


p/s (iii) : macam2 di dalam kepala... adoyai... tensi terasa... hmmm...







09042011 ~ 12.07am rumah aku ~ depan tv-rumah warden SMVK

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com