we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, June 10, 2011

my sweet football kids

weee... hati masih berbunga2... gembira. amat gembira... aku dapat kadddd! special kad! huhu... anak2 aku bagi... uwaaa... gile mahu menangis rasa. u guys tahulah... diorang budak2 bola perangai macam mane. tappiiii... aku dapat kadddd... kad special... uwaaaa... memang menangis lah. excited gile bila dapat tahu diorang nak bagi kad. pagi2 lagi dah msg Ali. nak amik kad istimewa hak milik kekal teacher eli! nak framekan lah! macam mane ya??







sorry readers, aku tak buat introduction terus redah aje pasal dapat kad tu. he... and sorry again. aku promise nak update pasal outing dengan anak2 angkat kan? looks like it has to wait. sebab hati sedang bunga2 selepas mendapat kad. weeee... gile gembira! cover woo... nak nangis. takkan nak nangis depan cikgu Ali. haha... nak tengok kadnya??



ha, special tak? ini di atas box pizza. he... tak sangka anak2 murid yang otai2 belaka hati penuh taman2 bunga ros, daisy, kenanga, lily, melur, melati, dahlia, bunga raya. haha...


okay, kredit to Cikgu Ali Asyraf. thank you for the pictures you sent! okay, teacher tak upload gambar2 korang yang kurang2 kain tu. haha... yang cukup kain teacher upload! bila dapat gambar ni, serius teruja! tak sabar2 nak bangun pagi nak ambil kad special tersebut! weee...





inilah pemain2 bola KPM negeri Johor. segak kan mereka?





gambar tak formal. cute kan??? weee... buah hati pengarang jantung teacher! love you all so much!








ha, tunjuk sikit tiket kalian menonton KL Gangster! Gemok muka berlagak pulak. haha... Aben tu... sopan budaknya. lihatlah cara dia berdiri. hehe...













10062011 ~ 11.19pm



bilik aku ~ rumah IE

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com