we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, July 19, 2011

keeping up with time!

hai2 korang... assalam semua... nauzubillah... macam susah nak bernafas sekarang ni. amat busy! busy, masa macam cemburu sangat dengan kami2 ni. ya Allah, aku tak tahu lah macamane orang2 lain yang kerja bertimbun2 cari masa untuk merehatkan badan. aku yang tak berapa banyak kerja ni pun rasa tak cukup masa. haha... dan, jangan kata GURU tak banyak kerja. kamilah segala2 nya. kaunselor, kerani, admin, tukang kebun, segala2nya lah! huhu...


okay2, hari ni taknak update pasal apa2 penting. just nak expresskan betapa busynya aku sekarang sampai tak sempat nak update blog. huhu... maaf sayang, i miss you so much. tapi i busy. nanti i update u selalu ek.


untuk tunangku... sorry jugak yang. serious tak tipu i busy. i warden sayang... kenalah selalu on call. kalau setakat cikgu aje, maybe tak terasa sangat. tapi after habis kerja, kena jaga anak2 100 orang pulak kat asrama. jaga makan pakai mereka, sakit pening mereka. kenakalan mereka. sorry yang... harap you paham. i love you for everything in this world.


untuk mak ayah. sorry if jarang2 balik JB. adik windu JB amat. serious tak tipu. rindu nak tido atas katil dalam bilik biru. rindu nak bukak wardrobe. rindu nak ada bilik air dalam bilik. rindunya! rindu IE! rindu semua2 di JB. dapat bau JB pun dah cukup. huhu...


teacher Nurul Eliyana in the house! nama aku best kan?
















p/s (i) : will try to find time to update about what i am doing or what i did in this month. banyak benda. tapi tulah... masa...


p/s (ii) : sudah 19 Julai 2011...


p/s (iii) : i miss everthing. i miss you. i miss you. and i miss you.


p/s (iv) : pemikiran, hati harus fokus! fokus! hidup tak teratur! susahnya nak come back on track. i need table!











19072011 ~ 12.35pm

bilik guru ~ meja aku

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com