we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Thursday, August 11, 2011

Congratulation dear brother!! =))

hai2 korang... aku sempat2 kan jugak nak update ni sebab hati terlampaulah gembira melonjak2 riang tak boleh berhenti tersenyum sewaktu mengajar dan juga tidak boleh marah pelajar2 walaupun mereka membuat silap kerana hati ini terlampaulah GEMBIRA!!! wuwuuw... lama dah debar, siap letak kat alarm lagi kejadian hari ni. dari semalam terpikir2, nervous cuak wooo... apakah sebabnya???? meh2 aku story! kerana budak ini!!



AMIR RIDHWAN BIN MOHD YAZED.



weeee... di sini, officially dari seorang kakak yang amat menyayangi adiknya, i nak ucapkan tahniah yang berjoootttaaaaa2! tahniah budak kecik! i always know you can do it! hari ni hari apa? hari ni adalah keputusan A-Level adik aku. selama 2 tahun dia mengambil A-Level di Kolej Mara Seremban. jadi.... aku gembira kan?? maknanya, dia LULUS!!


if dia lulus, maknanya??? he's going to fly! weeeeee!!! happy2! nak pergi hantar. kalau tak pun, honeymoon kali kedua lah. hehe... tahniah oi! aiyo2... tak tahu nak describe macamane dah perasaan ni... adik aku! adik aku yang poyo2 sengal2 tu? going to fly? ish! seronok2! hmmmm... dah besar rupanya adik aku.












p/s (i) : esok balik JB! nak berehat, tapi banyaknya kerja!! wuwuwuw...


p/s (ii) : ohoi bazaaaarrrr.... i miss bazar ramadan sooooo much! nak g bazar kampung melayu. yok yok yok!


p/s (iii) : adik aku fly... tinggallah makayah berdua di rumah. huhu...










11082011 ~ 1.07pm

meja aku ~ bilik guru-SMVK

4 comments:

amyzainal said...

tahniah wat amir. lama tak jenguk belog ko. hehe. camna erh perasaan nnti bila dia terbang. uwaaaa...adik aku pn nak fly dah after raya...tak leh bayang weh...=( ari bahagia tatau dia ley balik ke dak........lg la sedey...

yanna yazed said...

adik aku lambat lagi nak fly. tahun depan. so sempat utk majlis aku. perasaan tu aku rasa okay2 lagi sebab aussie kan tak jauh. airasia pun selalu je buat promo ke sana. so okay2 lagi kot... cepatnya adik ko nak fly. hantar aje dia. mesti tak terasa sangat =)

amyzainal said...

sronok la ko. antar dia? tak mampu kot. anta kat kl je bley.huuuu...

yanna yazed said...

huhu... aku syukur aje adik aku dapat aussie. tak terasa sangatlah.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com