we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, August 22, 2011

Pregnant Woman~




hai2 korang... aku kat sekolah ni. sedang buat nota The Curse chapter 7. tapi macam kepala serabut pulak. so, berjalan2 di alam maya. hmm... susahlah nak terangkan pasal hati ni. kejap lega lapang sangat lega. tapi tiba2, all of sudden, serabut kembali. yang pastinya berpunca pada benda yang tak pasti. adoyai... Ya Allah, lindungi kami, lindungi hubungan kami. Jauhkan kami dari anasir2 jahat. Permudahkan jalan kami untuk mendirikan masjid kerana-Mu, Ya Allah...


okay2, entry kali ni aku nak cerita pasal wanita2 mengandung. yelah, takkan lelaki pulak yang mengandung kan? actually, aku tak tahu since when aku sangat interested dengan ibu2 ngandung. aku rasa mereka2 ni sangat cantik and seksi. hehe... geram je setiap kali tengok. macam nak peluk2 perutnya. huhu... tapi bila dengar2 cerita melahirkan, ish! takutnya nak pregnant. sakitnya melahirkan (walau tak pernah rasa... based cerita kakak2).


tahun lepas masa kerja di Tasek, ada seorang ustazah ni yang aku selalu pegang perutnya... yang penting, bagi salam pada baby nya. Ustazah Zuraidah. he... dia pulak suka masuk bilik aku, lagilah seronok. if kat luar bilik, takkan aku nak pegang kan? dann... tahun ni, di SMVK, ada seorang kakak ni pregnant masa aku masuk. seronok2 je aku pegang perut dia. and dia pun okay. ni lah orangnya. Puan Normala. he...



ajaib sikit kes Kak Mala ni. dah akhir2 pregnancy, babynya songsang. bengkak je mata Kak Mala sebab nangis. yelah, dah songsang kenalah operate. dia takut... then sejak tu, aku rajin2 pegang and berbual dengan baby dia. cakap kat baby, try baby pusing, sian mama sedih sebab baby main pusing. cikgu2 lain pun try to calm her down. and syukur, last appointment dia, baby berpusing kembali! gembiranya... tapi ada sedikit aku sedih. dah sebulan dia melahirkan... aku belum sempat tengok. yelah, langkah di Kluang ni agak terbatas.


seronok gile dapat tengok keadaan ni. ibu ngandung berjumpa ibu ngandung. hehe... aku seronok 2,2 belah tangan boleh pegang perut yang ada baby. weeeee! love it!



aku pulak suka bergambar ala2 ada baby dalam perut. (okay, cover... banyak sangat lemak sampai tak boleh nak cover dah... hahaha)











p/s (i) : there's something that i regret. there's a lot that i am grateful of. life is beautiful. enjoy.


p/s (ii) : apa khabar mereka2 yang sedang busy di JB tu yek? keputusan semua dah buat? eh, teringat ayah! thank you ayaaaahhhhh!! really appreciate it! thank you. i love you ayah!


p/s (iii) : eh, sakit perut. kena taip cepat2 ni... huhu... =P










22082011 ~ 11.08am

meja aku ~ bilik guru-SMVK

2 comments:

KJ-kun said...

aku pulak suka bergambar ala2 ada baby dalam perut....hahaha aku gelak besar baca ayat ni...nak cover2 plak...citer yang betul la haha

yanna yazed said...

haha... ko gelak besar... apa pulak kata Roy. haha... mesti ngata aku kaw2 ni. kikiki... ala... aku sedang berusaha sehebat taufan katerina supaya selim melim kau memang da boommm! hahaha...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com