we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, August 21, 2011

Mohd Azuan bin Ngadimi

hai2 korang... aku sebenarnya nak start buat kerja tapi mood belum sampai. lagi2 bila novel The Curse tertinggal kat sekolah. terpaksa pinjam Huzaifah punya; dia ni pelajar sekolah aku. one of my favourite in school lah. hui buku dia... macam tak pernah bukak. tak senonoh punya budak! buku aku lunyai teruk dah. takdelah teruk sangat, aku kan cermat orangnya. haha...




okay2, as stated di tajuk entri... aku nak cerita tentang seorang lelaki. Mohd Azuan bin Ngadimi. siapa dia ni? ex-boyfriend aku. kikiki... ya, dia ni ex-boyfriend aku. tak percaya? seriously aku tak tipu. dia bukan lagi boyfriend aku, tapi kini sudah menjadi tunang aku. haha... (ayat taknak poyo pulak kannnnn??) and insyaAllah, dengan izin Allah, kami bakal mendirikan rumah tangga. semoga dipermudahkan segala urusan. cincin kami. terima kasih sayang untuk semuanya..




Mohd Azuan; tunang saya... selamanya menjadi gerek saya. iloveyou sayang...



i love being with you sayang... i am used with you around. i am used with the sight of yours, the scent of yours, the touch of yours, the sound of yours... i am used with your phone calls, your texts... i need your attention, your presence. sorry i've hurt you a lot. i try not to, but everything is out of my intention, my mistakes... i thank you for having me in your life. i'll try to give my best in my every single move. i love you.



mood happy gile2 sebab this weekend memang bersama gerek je. jumaat berbuka dengan gerek. tak sempat moreh sebab ngantuk sangat. haha... tapi mestilah bersahur dengan yayang yang cikebom itu. kemudian sabtu berbuka di rumah mak ayah bersama gerek jugak. moreh bersama juga. tapi tak larat nak sahur. hehe... ni pun baru lepas balik dari jumpa gerek. wuwuwuw... gembira.


okay2, picture of the day. misi bulan puasa : mengempiskan perut. tinggal beberapa hari je lagi. sempat lagi tak? BERUSAHA!!









p/s (i) : masih lagi ada... masih... tak tahu apa... tapi masih ada...


p/s (ii) : walau banyak kerja, tapi kenapa malas sangat ni... tolong2, tolong rajin sikit!!


p/s (iii) : hari ni 21 August 2011. hari ni sudah 21hb. intimidating.








21082011 ~ 3.40pm

bilik aku ~ kediaman warden-SMVK

5 comments:

N a r a t o r said...

tahniah tahniah ! jangan lupa jemput ai tau ^__^

yanna yazed said...

haha... u buat private detail u. apalah... i ingatkan siapalah! insyaAllah, opkos i'll jemput. i miss u lah soma!

N a r a t o r said...

hehe sori terprivate ~
miss yu tu lah ~ adoi bila entah dapat berjumpa >.<'

yanna yazed said...

huhu... tulah... i'm in Kluang, waktu pun suntuk je rasa. balik JB for weekend spend time dgn family tahu2 dah kena balik Kluang. wuwuuw... sedeyh!!

yanna yazed said...
This comment has been removed by the author.
 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com