we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, August 14, 2011

letters put together

hai korang... aku baru je sampai Kluang. hmmm... selama beberapa hari di JB. seronok. tapi incident hari Sabtu yang tidak menyeronokkan. hmmm... nak buat macam mana... aku yang bersalah... and maybe will always do the same mistake.

korang suka nama korang tak? aku suka sangat nama aku. macam memang nama tu milik aku sorang2. tak boleh ada yang punya. he... tapi dalam banyak juta2 billion2 orang, mesti ada yang sama nama dengan aku kan? nama... teringin sangat membawanya dengan bangga. but it is just few letters being put together to form a word. in my case, 2 words.



i will never bring my name. i will always bring titles.







p/s (i) : mood masih tak betul... tapi ada sedikit kegembiraan. benarlah, jiwaku seorang pendidik. mungkin ada yang tak paham. buat masa sekarang, IDGAD!

p/s (ii) : serious, everything went wrong yesterday. no mood.

p/s (iii) : hari ke-14 Ramadhan... i'm so proud of you, little kid =)






14082011 ~ 5.28pm
bilik aku ~ kediaman warden-SMVK

2 comments:

Anonymous said...

aiseh..xberape nak phm lak..heh

yanna yazed said...

piz, ko ke tu? huhu... later lah i story when we go SB together. there are a lot in mind. and i miss SB with u.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com