we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, August 3, 2011

Lucky =]

hai2 korang... aku baru lepas stapler Ujian Pentaksiran Kurikulum 2. esok paper BI. wuwuwu... selepas bercuti selama beberapa hari, otak macam lembab sikit. nak berehat2 je kerjanya. balik sekolah tadi memang tujuan utama adalah TIDO! gile aku sekarang, tido je kerja. kat rumah apatah lagi. asal sempat ajeeee.... huhu... ni kena betulkan skema jawapan. tulis blog lah kejap. coretan ringkas.


hmmm... pernah korang dengar lagu Britney Spears? Lucky? meh aku bagi sedikit liriknya.part chorus ek.


She's so lucky, She's a star

But she cries, cries, cries in her lonely heart, thinking

If there's nothing, missing in my life

Then why do these tears come at night



lately ni... i've been put on a lot of pressure. different kind of pressure. not like study life. study tu... that time mesti kita rasa macam tak terbendung kan? tapi bila compare dengan apa kita rasa sekarang, benda tu small matter je. ada lagi dasat dari tu... sekarang ni... working life... and a lot more. sampai kepala aku ni tak fokus. i can hardly focus at one thing. macam memerlukan sesuatu nak stay focus. hmmm... banyak sangat. dan i can cry anytime.


Alhamdulillah... i don't have any complaint. i have everything that i want. my life, i can say next to perfect. aku takde masalah yang berat. aku ada segala2 nya. tak mewah tapi aku pun tak susah. people want my life. people work hard to get my life. tapi kenapa aku macam ni?



there's a lot in mind. i need someone that i can share all that things. but i haven't found one. Cikna... will you understand? ha... terus nak menangis menaip ayat2 ni... chow korang!









p/s (i) : susahnya... sebenarnya tak susah... tapi aku yang menyusahkan hidup sendiri.


p/s (ii) : hari ni berbuka di Dewan Makan bersama kanak2 SMVK. boleh tahan sedap nasi ayam dia. sirap dia pun sedap.


p/s (iii) : still... Nurul Eliyana. this is my name. hope people won't forget.


p/s (iv) : puasa ketiga di SMVK. agak mencabar dengan kanak2 KFL.












03082011 ~ 9.23pm

bilik aku ~ kediaman warden-aspuri SMVK

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com