we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, September 19, 2011

Hisyam's Park Wedding

wuhuuu... aku baru siap menanda paper 2 both classes. pergh, rasa lembab gile menanda. huhu... kena siapkan minggu ni jugak. sambil2 tu, sempat jugak nak update blog. kikiki... cerita still hot. sebab tu nak update. plus, boy baru upload gambar. so aku copy paste ajelah. macam banyak pulak gambar nak di upload. takpe2, aku sort sikit eh. kang lambat pulak aku ke kelas kang. huhu...






jadi... Sabtu lepas, berlangsunglah majlis perkahwinan dua pupu aku di Pusat Ekuin Mont Kiara. huhu... nasib baik kereta gerek ada GPS. hehe... so, senanglah kami sampai di tempat kejadian. tapi sebelum tu pergi bergaduh sebentar di kedai kad. mak oi... salah dia, kita pulak kena tanggung kan?? sakit gile hati. apatah lagi bawak cikna. dia pergi ngamuk lah di kedai berkenaan. hehe...


this is my cousin and his wife. tahniah Hisyam and Ashkiah. hope you'll have a happy marriage like our parents do. kamon, we want more babies! hehe... bawah ini pulak Haniff yang baru juga menjadi bapa. wah! double happiness lah mama Cik Nah. new in-laws and new member in the family. cute gile Tuah Kalif! tembam and ada dimple macam papa dia. weee... shomel2!


our family at the event. the marriage is blessed. sebabnya even park wedding, panas. tapi rasa redup je. takdelah panas sangat. huhu... Alhamdulillah...


bestnya kat wedding ni ada live band. wuwuw... serious aku suka. lagu2 dia nyanyi memang best! marvellous. sweet aje. boleh nyanyi semua lagu using their own way of singing. memang best! mesti mahal bayar ni kan? ish!


ini dia Nur Alleya Adini also join the wedding. mak ayah aku happy lah ada budak kecik ni untuk dilayan. huhu... memang kecoh lah kanak2 ni. geram gile aku asyik cubit je pipi dia. haha... dia asyik marah aku je. weee... i like, i like!




gambar ni di request oleh mak aku. hehe... adik aku dan kakak sedara aku. comel kan? ye, adik aku makin gemok!




saje saje nak letak gambar ni. biarlah orang kata tak cantik pun. haha... thank you my sayang gerek cikebom yang meng'capture picture2 ini. i love you sayang!











p/s (i) : apesal eh asyik rasa letih je lately ni. ni pun nguap2 tak hengat. oh demmmmm!


p/s (ii) : counting days dah ke? waaaaahhhhh!! time is running out. okay, gerek suka Muse.


p/s (iii) : kad belum setel. baju nikah dah. baju bersanding belum. pelamin dah ke? makan okay. souvenir? apa lagiii???? hantaran? cincin? wah! apa ni, apa ni?











19092011 ~ 12.27pm
meja aku ~ bilik guru - SMVK

2 comments:

aliasyraf said...

gambar yang dikata "tak cantik itu" sangat marvellous!!!!

yanna yazed said...

thank you. hehe... tunang teacher eli yang meng'capture ketika teacher eli mahu makan. berlatar belakangkan pokok2. huhu...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com