we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, September 6, 2011

Mode : Jom Beli Kereta!

hai2 korang... aku dah selesai beberapa kerja. tinggal beberapa minit nak balik. update blog lah kejap. haha... tengah gian nak update blog ni jangan di tahan2. kang tak ter'update untuk satu jangka masa. huhu... yeay! macam happy pulak tak perlu pergi Batu Pahat Khamis ni. mula2 nama aku di sebut secara lisan untuk pergi lawatan 5 S. tapi tadi keluar list nama, nama aku tak ada. huhu... aku diamkan aje. kikiki...






okay2, nak update pasal mood2 nak beli kereta ni. yelah... tak lama lagi aku akan mendirikan rumah tangga. auw! geli pulak sebut. haha... so, after kahwin, kenalah duduk luar. duduk rumah sewa lah. currently staying as a warden in hostel. so after kahwin, takkan nak bawak suami masuk asrama perempuan pulak. plus, aku taknak jugak jadi warden lama2. cukuplah sekadar merasa. huhu... and the problem is now, kalau duduk luar, aku takde kereta. takkan gerek nak hantar and ambil kan? dah kenapa?? jadi, surveying to buy car. mari lihat pilihan2 aku.





PILIHAN PERTAMA




PILIHAN KEDUA



PILIHAN KETIGA



PILIHAN KEEMPAT



PILIHAN KELIMA





at the end... inilah kereta yang paling logik. haha... tapi smart jugak kan? yang penting, ukurlah baju di badan sendiri. jangan baju besar gabak, engkau tu kecik semut. (ayat ni untuk menyedapkan hati sendiri) ohoiiiii... nak beetle!










p/s (i) : okay, 15 minit lagi nak balik. sabar2... tak sabar nak balik and pergi warong abang nuar. lama tak makan mee sup ni.


p/s (ii) : esok trial BI. oh... cuaknya. anak2, bisakah kalian?


p/s (iii) : sudah hari selasa, 6sept2011. serius betul, pejam celik, pejam celik. tua dah aku?? tembam sungguh aku ni. ish!










06092011 ~ 2.37pm

meja aku ~ bilik guru-SMVK

4 comments:

dok Amz said...

beli la yg pilihan ke-5 tu...bole buat team!

yanna yazed said...

huhu... tu lah azuan recommend aritu. aku kata nanti sama macam ko pulak. he... aku amik putih atau biru lah. (oh, masih dalam angan2)

orange maniac said...

weewiiit. if u nk amik yg no 5 tu, hold dlu babe. i nmpk swift baru kt spore haritu. so, nt jd kes cm aku, frust menonggeng.. hahaha

yanna yazed said...

yeke? aku still angan2 lagi ni piz. ohoi... takde siapa ke nak bagi wedding gift a bettle?

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com