we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, September 4, 2011

Eid Mubarak 1423/2011

hai2 kalian... i'm back after hari raya. hui2... sakan beraya haku. sakan ke? tapi this is my first year officially as a teacher. so, duit raya haruslah disediakan. duit raya haruslah diberikan kini. uhuk2... pokai selepas raya. eh, siapa kata pokai?? ada lagi ni. meh2 datang beraya. (nasib baik aku dah balik Kluang. kikiki...) and currently berada di kediaman warden SMV Kluang. housemates yang lain belum sampai. hmmmm...






okay, entry kali ni nak story pasal Hari Raya Aidilfitri pada tahun ini. huhu... ai, seram sungguh masa nak raya tu. yelah, diet kemain, tapi bila raya, main harung semua. ni baru lepas timbang. DEPRESSED! hish! wajib diet! okay, sebelum terlambat, diucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN kepada semua pembaca, kawan2 dan sedara mara. maaf jika ada terkasar bahasa. tercubit kuat2 ke, terpukul kuat2 ke... terperli over2 ke... i mintak maaf dari lubuk hati ini. percayalah... he... picture di pagi raya. first time ni pakai macam ni. okay, sila baca dan TENGOK sahaja. jangan nak KOMEN2! aku tahu pipi aku bom2 cikebom.




tak banyak sangat gambar2 raya. sebab tahun ni aku pun tak tahu kenapa macam hay wired sikit. then mak pakai baju tak cantek. haha... so ada beberapa pictures sahaja bersama boy, abang, cikna and cousins. antaranya ialah...



kami adik beradik. tahun ni tema kaler lain2 sebab semua lebih prepare for my wedding. huhu... save cost. baju melayu lelaki kan mahal upahnya. lain dari perempuan. huhu...



dan spoiler untuk entry seterusnya... there's toddler in town! nak kenal siapa budak kecik ini? wait for it!



cop, aku belum story pasal baju raya aku. haha... baju ini beli siap. dihadiahkan oleh gerek. mak yang pilih. cantek tak? huhu... my first time wearing baju kurung with lotssssss of beads. and also my first time wearing this kind of tudung. huhu... tudung hadiah from Cik Dah sempena pertunangan aku. huhu... banyak dia bagi. tapi 1 pun tak pernah pakai lagi. 1 Cik Na rembat awal2 dah. huhu...









p/s (i) : sampai je Kluang, dok pikir kerja aje! tapi malas nak start. hehe... berehat2 dahulu. huhu...


p/s (ii) : hui... hui... hui... hui... cepat sungguh masa berlalu. kena cari rumah sewa dan juga beli kereta. WHAT?? baru terasa dewasa. haha...


p/s (iii) : there's a lot of things to learn. to know. to change. and the first step is, TO KNOW.


p/s (iv) : Syawal as a bachelor. haha... lepas ni Masters and PhD pulak.







04092011 ~ 6.22pm

bilik aku ~ kediaman warden-SMVK

2 comments:

hamzah ian said...

nak raya lagi.. sobsss

yanna yazed said...

huhu... cuti sebulan sempena syawal best kan? ish!

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com