we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, March 5, 2012

slight taste of L.O.S.S

hai2 korang. first day of the week. kalau ikut lesson plan, minggu ni ialah minggu ke 9. aku suka, aku suka... minggu birthday aku. ha, dah ingat belum birthday aku bila? hoho... final week before a week school break. wuhuuuu... Terengganu! Kelantan! we will come your way! tak sabar ni nak bercuti2 dengan family dan juga Alleya.





okay, kenapa dengan tajuk aku ni? actually, aku baru sampai dari JB. gerek hantar. punyalah bergerak awal dari JB sebab nak gerek sampai Melaka awal daripada selalu sebab dia ada sidang dewan. tapi dek kerana hujan lebat, dia belum lagi sampai Melaka. hmmm... sorry sayang. sebab i, u lambat. again. i'm really sorry. takmo buat lagi lah. kesian dia...


dan, aku buat tajuk entri seperti ini disebabkan... selama sejam lebih aku tak dapat contact gerek. ya ALLAH, punyalah... berdegup jantung aku laju sangat2. and nak nangis pun ya. aku dah pikir mengarut2 dah. aku cek trafik kluang, cek twitter highway PLUS. gile tak gile?



i know i love him so much. and this proves that i can't lose him. i can't imagine living without him. i don't want to imagine living without him. i refuse to imagine living without him. i need him. i want him. Ya Allah, please protect him where ever he is. please protect my love ones. aminnn...



even after almost 8 years together, gerek still sweet and romantic. i love you every second i'm with you. i'm sorry for my wrongdoings. i'll try my best to be the greatest wife you'll ever dream. thanks for the great 4 months plus we are together. i love you.










p/s (i) : lega lepas mendengar suara dia. pemikiran jahat, paranoid, sila menjauh.


p/s (ii) : hari ni meeting KEBIRU pukul 2.30pm. yes!! tak perlu invigilate exam. wuhuuu!


p/s (iii) : can i have him/her for my birthday? please ya Allah...


p/s (iv) : nanti aku update pasal Alleya went to zoo ya!









05032012 ~ 9.33am

meja aku ~ bilik guru-KVK

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com