we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, March 23, 2012

Welcome to the club Shahida Hani :)

hai2 all... yuhuuu... aku baru lepas tepek masker. its been a while pakai masker since UTM. haha... sebabnya, yang tukang jual masker tu coursemate aku. so bila dah habis UTM, tak tahu nak beli mana dah... tapi tiba2 haritu jalan2 dengan housemate aku kat Kluang Mall masuk keluar kedai tiba2 mata aku tertancap pada satu jenis masker. ewah ayat, tak boleh blah. haha... masker yang selalu aku pakai dulu di UTM, tak pikir panjang terus beli 2 paket. hehe... tapi... aku rasa masker kali ni cair lah. berjejer2. ish, moga2 takde kesan sampingan.



okay2, so kali ni... entri khas ditulis buat roommateku Puan Shahida Hani. haha... baru 2 minggu menjadi Puan. selamat datang. bagaimana kehidupan berumahtangga? ni entah2 weekend ni dia tak online pun. yelah, balik KL jumpa suami. aku pulak malam ni menemani Cik Edot di asrama. esok pagi2 gerak bertemu suami. ewah! aku pun ada suami sudah. percaya tak percaya kannn? kikiki... apa2 pun, insyaAllah semoga kita semua bertemu kebahagiaan dunia akhirat. aminnn...


santek kan roommate saya? tahniah Da, lama dah kau tunggu saat ini kan. Alhamdulillah, semuanya dipermudahkan. Semoga berbahagia ke anak cucu, ke akhir hayat, hingga ke syurga insyaAllah.



pesanan buat Encik Helmi, sila jaga kawan saya baik2 ya. lama dia tunggu anda. hehe... daripada beberapa tahun dahulu, sejak kami belum lagi berkenalan, sehinggalah anda menjalani latihan. tabah dia menunggu anda, menulis surat panjang berjela dengan gambar2 yang di print menggunakan printer saya. haha... nasib baik dia ganti ink. kikiki... sehinggalah anda dimasukkan ke hospital tak dapat hadiri majlis penutup tu. sedih. tapi alhamdulillah, semuanya selamat kini. tahniah buat kalian berdua. secucuk! dua cucuk! mencucuk2. haha...





aku kini juga isteri orang. tak sangka kan... macam masih lagi adapting. masih lagi menyesuaikan diri. oleh kerana tinggal berjauhan, jadi kehidupan kami tak jauh beza dari sebelum kahwin. tapi... betullah pernikahan sesuatu yang menenangkan. bila stress di tempat kerja, suami dapat tenangkan jiwa walaupun hanya dalam telefon. terima kasih ya Allah, menemukan aku dengan lelaki sebaik suamiku.







p/s (i) : fantastic four lah! aish! malam ni kena tido awal!


p/s (ii) : misi ke Melaka esok, kena isi minyak dulu. pam tayar? tak reti lahh... aisey!


p/s (iii) : rindu Alleya lah. ish, kenapa walau budak tu kadang2 menyakitkan hati, aku tetap rindu? haha... rindu my little angels jugak. dengar cerita tak sihat. ish! semoga cepat sihat Aqiel...


p/s (iv) : manalah suami aku ni tak balas2 msg. busy sangat lah tu bosssss!







23032012 ~ 10.21pm

atas katil ~ bilik aku-kediaman warden KVK

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com