we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, March 28, 2012

wordless wednesday :)

my soulmate. camwhore after legally as husband and wife. i love you.


22OKTOBER2011



20OKTOBER2011



6NOVEMBER2011



13DISEMBER2011



16DISEMBER2011








p/s (i) : okay, saya nak makan nasi arab. nak!

p/s (ii) : rindu gerek. noktah.

p/s (iii) : lambat lagi ke jumaat? minggu depan kursus ke KL. is it KL?

p/s (iv) : banyak sangat kerja tertangguh. adoyai!

p/s (v) : misi macam gagal... hmm... apakan daya... hanya mampu berserah.









28032012 ~ 9.35pm
atas katil ~ bilik aku-kediaman warden KVK

2 comments:

Anonymous said...

You know what babe, it's okay. Ada orang bertahun-tahun tunggu baru ada rezeki. Don't worry. Plus you ada kelebihan, u muda lagi. Boleh buat med check-up and kalau dr suggest ubat pun insya-Allah tak ralat untuk u cuba sebab insya Allah masa banyak. Don't worry about that okay? May Allah give you pateince dealing with people yang suka bertanya tu ^^

-Ur Prince, Mawaddah;)-

yanna yazed said...

My Prince,

sorry for my words. hehe... ewah, tak agak2 kan... tapi thank you for the support. i'll try again and see for few more months. if there's nothing, i'll refer to doctor insyaAllah. hoping the best for all of us :)

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com