we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, April 3, 2012

April Full of Love

hai2, ish, shahida ni ajak makan pulak time aku nak update blog ni. haha... dia masak sup sayur plus sosej with crab stick. menarik tertarik kau memang tembam! weeee... lapar tapi nak makan sikit2 je. nak makan dengan gerek nanti. huhu... kejap lagi gerek datang ambil aku. esok aku MC ada check up. ish, 5 EE 2 dah banyak ketinggalan ni. kena kejar lari pecut ni!




okay, update kali ni nak cerita pasal LOVE. jangan sambut april fool tau. berdosa. so first of all, nak ucap selamat dan tahniah kepada kawan ku kerana kini sudah bergelar tunangan. tanggal 1 April 2012 berlangsung di kampung halamannya. tahniah tayang! really happy for you.




pada bulan ini jugak, beberapa teman kami akan melangsungkan perkahwinan. wah! ramai2 kahwin ni. seronoknya. tanggal 27 April 2012, kawan baik gerek akan menamatkan zaman bujangnya. ingat tak yang tahun lepas aku and gerek ke Terengganu sempena pertunangan Am dan Amalina. comel je mereka berdua.



pada 28 April 2012 pula, kawan sekolah rendah ku pulak. dia dah kahwin lah pada tarikh ini sebab pada hari kejadian, majlis pada belah lelaki. hehe... Farid Firdaus, yang sengal2, nak kahwin dahhhh?? hehe... mesti kelakar and happening masa wedding kau kannn... tahniah bro!





perkahwinan aku dah nak masuk bulan ke 5. akhir bulan ni 6 bulan. ya, people already starts give the famous questions to people after marriage. do not think that i don't feel anything when people asked. stop asking please. budaya Malaysia. asking questions to be polite to others. but do note that there are alot of other questions that you can ask other than related to heart. please care about what others are feeling.


dear husband, i love you so much. thank you for the past 8 years. thank you for everything, sorry for something.









p/s (i) : cinta untuk emelda sudah bermula. tak sabar nak makan sup sayur shida jugak.



p/s (ii) : gerek main futsal dengan kasut jalan. apa lah gerek ni. ish!



p/s (iii) : rindu Alleya jugak. kasihan budak tu aku marah2 hari tu...









03042012 ~ 7.29pm

ruang tamu ~ depan tv-kediaman warden KVK

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com