we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, April 16, 2012

gathering ex-5SN1 :))

hai2 you all... condition aku sekarang not so okay. tonsil. ohoi... sakit wokay! nak telan air liur perit gile. sentiasa buat aksi yang sama ketika telan air liur sampai Alleya pun tiru gaya aku. huh! talking bout Alleya, kasihan budak tu. bergurau dengan aku. then tersembam muka jatuh berdarah bibir. banyak gile darah. kesian... sedih aku. terus ke klinik. hari ni mak kata dah cergas as usual. syukur. bukan senang nak jaga budak. hikmah.




okay2, kali ni nak update cerita pasal gathering ex-5SN1 kat rumah kak Fadzillah last saturday. tujuan makan2 diadakan adalah meraikan para pelajar sebab dapat A dalam Pendidikan Agama Islam SPM last year. i mean, the whole class dapat A. hebat takkk? so kak Ilah pun buat makan2 untuk budak2 ni... i? as usual, beli kek dan bawak perut aje. hehe...


my girls with Ustazah Fadzillah. cute active Izzah. thanks semua especially kak Ilah kerana menjemput. girls, i miss you so much! good luck in future and congratulations!



okay, ketika ni comel belaka2 sama2 dengan ustazahnya sekali. hehe... aku kat kereta this time. hati dalam cam jeles2 nak berlari tangkap gambar sama. ohhhh! jeles, jeles!




back to basic. don't you miss seeing this guys together? it's been a while kan? paling tak boleh blah cara cikgu Ali jawab pada Amira Fahira bila di tanya macamana nak tahu ayam yang di bakar tu dah masak.


Amira : Cikgu, macam mana nak tahu ayam dah masak?

Ali : Kalau dah jadi macam ni dah masaklah... (tangan tuding ke Yusre. haha...)



last but not least. thank you dear for the pictures. i curi dari youuu... wuwhuuuuu... tapi apesal takde gambar the boys and Hussein especially? handsome Hussein. auw! thank you for the moments. thank you inviting me joining every single moments with you girls. really appreciate it. and i love you dearly. teacher tak marah tau. teacher suka kamu bercengkerama dia wall teacher. haha...







pesanan : untuk kanak2 Tasek, belajar tinggi2 okay. ilmu je yang menunjukkan standard kita. it's not that i want you to think of standard, but dengan ilmu, bila di campak2 ke mana2, still kita boleh hidup. without that, you'll drown. drown in culture, people and worst; yourself. good luck. looking forward to know where all of you are going. FORGET ME NOT please.








p/s (i) : internet ni kejap ada... kejap takde... ish macamane nak update blog ni.


p/s (ii) : teringat Alleya, kasihan dia... adoi!


p/s (iii) : banyak kerja macam tak banyak pulak haku ni boleh update2 blog. haha...


p/s (iv) : aik, apesal ada sekolah ganti pulaaaak? hari tu cakap lain!








16042012 ~ 1.17am

meja aku ~ bilik guru-KVK

4 comments:

Izzati Shahirah said...

teacher ! terharu baca entry nie . plus when you include my picture with you . hehhe . malu i :p
thanks for coming teacher, hope our relationship will never die even we all bukan lagi students teacher .
love you <3

yanna yazed said...

hehe... thank you for inviting me too. terharu jugaaakkk... rasa di sayangi. kikiki... i really hope that goes on. our realtionship. love all of you sooo much!

Izzati Shahirah said...

haa lagi satu pasal gambar the boys takde, i pon tak prasan . hikhik . sebab diorang duduk jauh sangat , tak gerak2 pon . tu yang segan nak pergi tempat mereka. so sorry . heheh

yanna yazed said...

hehe... mereka pun segan. takde siapa ke update gambar yang ada diorang? hehe... i miss you lah dear...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com