we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, December 13, 2009

jalan-jalan ushar kereta... =)

hari sabtu hari tu, plan jadi hay-wired. sepatutnya aku keluar dengan gerek dari pagi, ada kawan dia kahwin. so nak pergi sama2 lah. sekali dia ada program kat office dia sabtu tu. so, dari melaka dia teruslah ke wedding. tak dapatlah kami pergi sama2.


then, balik dari wedding tu, dia datang ambil aku kat rumah. rancangnya nak jalan2 and sambil tu hantar barang balik ke UTM. barang aku banyak sangat, kena buat 2 trips. kalau tak, pengsan aku naik turun, naik turun angkat barang. he... baru nak keluar tu, mak aku telefon suruh datang tempat jual kereta. saja2 ushar kereta. aku, gerek dan amy pun menuju ke tempat yang di janjikan sebab mak and ayah aku dah ada kat sana.

so, mak aku nak belikan aku kereta ni...

haha... acah je. kaya raya mak ayah aku kalau belikan aku kereta ni kan. diorang pun pakai wira + kancil je. aku pakai jazz? huhu... biru turqoise ni pun nice kan? bestnya... akhirnya, aku buat keputusan, aku nak kereta ni. dah test drive pun. hehe... kereta favourite aku sekarang ni. nak pakai dalam UTM dan pergi sekolah. bestnya. hehe...

"dy, nanti u beli kereta ni ek... i suka u pakai yang ni. ambil kaler putih macam ni tau. i very the like so very the much. lalala~"


aku dan gerek di skrin honda accord. bila agaknya nak kaya dan memiliki kereta ini ek? syok gile...







p/s : aku sudah berada di UTM... esok kelas bermula 11am. excited nak pergi. tapi... takde kasut baru. spoil mood. kikiki...






13122009 ~ 9.15pm
bilik aku ~ g17-217

2 comments:

amyzainal said...

hahaa......konon mood tak de nak p kelas...cakap je la nk beli kasut tuh...kan? kan? cepatlh dpt duet workshop...nk kasutt......ish2...padahal, aku ni dah ada byk sgt2 kasut .....hohoho...~

Anonymous said...

haha... tulh pasal... kasut polo aku tu gagah lg. sebok nk bli kasut lain. sian dia aku xrjin pkai dia. td pn ada b'kenan 1 lg kasut pierre balmain. dr 179 jd 50 lbh. 70% less.... huhu.. mslhnya, aku xrjin nk pkai heel.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com