we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, December 6, 2009

kad kahwin!!

haha... tengok title entri pun dah tau pasal kahwin. tapi ni accidentally jumpa... kad kahwin zaman 80's but aku rasa macam tak telan zaman. sebab design dia universal. tak semak, tak heavy macam sesetengah orang kahwin. mau sarat barat, kerawang2 situ sini. ni simple je, applicable sampai sekarang. bukan macam tipikal 70's or 80's design.

inilah dia, kad kahwinnya... simple but nice. (bagi aku lah...) maaf gambar tak clear. susah sangat nak tangkap gambar yang clear.


adik aku masuk bilik and tengok kad tu. dia belek2...

"macam mak dengan ayah pulak yang kahwin" smbil menunjukkan nama atas kad tu.

"cuba tengok tarikh" aku balas... dia ni buat2 tak paham ke memang tak paham.

"eh, ni mak ayah punya kad kahwin ke???" adei mak... betul lah dia bukan buat2 tak paham. haha...


so, iya tuan2 dan puan2... ini memang kad kahwin mak dan ayah aku. accidentally terjumpa tadi masa ayah aku kemas2 fail dia. he... bangga aku. ada sentimental value jugak dalam diri ayah aku kan. simpan tu kad kahwin... after 27 years together. he...

ayah aku pesan kat aku, suruh jaga kad ni elok2. ada 1 je tinggal ni. dia suruh letak dalam album. aku pikir nak beli album baru lah... nak letak benda2 sentimental value macam ni.






p/s : aku nak jadikan kad diorang basic design untuk kad kahwin aku lah. hehe... nak simpan jugak tunjuk anak cucu.







06122009 ~ 2.35pm
rumah aku ~ bilik aku

4 comments:

amyzainal said...

haha....ada lagi ayah ko simpan..sweet sungguh...kiki....... tak jelas gambaq dia..
abeh la..pas ni ko dok design kad kawen plak la ye..hi.....sabaq weh.satu sem je lg...

yanna yazed said...

aah, xjelas. aku dh xreti nk tgkp gmbr apa angle dh. mls nk gn digicam. kang kna resize nk msk blog. leceh. pkai hp senang. he...

awt dgn 1 sem je lg? after tu nk kwen ke? hoho... nonono... trget aku jauh lg. ada rzki lbh lain cite. hehe...

amyzainal said...

hehehee.....k2...kite tgk sapa kawin dulu..i'm free..... &__&

yanna yazed said...

hoho... klu ko nk kwen dl, silakn. he... aku kna cri duit byk2 ni. nk g honeymoon. eh, aku ke kna kumpl duit? kikiki...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com