we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, December 25, 2009

BOSTON, Jusco Bukit Indah

hah, bikin gempak je konon2 aku pergi Boston kan? hehe... actually Boston ni kedai makan kat Jusco Bukit Indah. last week aku ke sana jugak, makan kat Johnny's. masa keluar tu nampak restoran Boston. dalam hati, next time aku nak try. akhirnya... tercapai jugak hajat aku hari ni. he... lagi best sebab gerek ada... windunya...


sebut je Boston, terbayang lah orang2 putih dalam TV. macam cerita peguam dalam Boston Legal. pernah tengok tak? so, aku pun pikir, mesti makanan2 dia ala2 kebaratan lah. western food. memang ada western food dalam menu but restoran ni lebih kepada kopitiam. hehe... bikin gempak je nama. tertipu i you... tapi kerana mahu mencuba, masuk jugak. tapi keciwa... yang sofa semua ada pelanggan. aiseh... terpaksalah duduk di tengah2. environment dia pun best. waiters pun baik je. senyum and melayan.

ok, makanan kami... gerek : grilled chicken fillet with corn rice + ice cream soya milk... yanna : chicken fillet pineapple cheese baked rice + blueberry with lemon.


ok, dari 5 bintang, kitorang bagi 3 setengah. gerek bagi 3. aku up sikit sebab aku suka nasi aku. dia punya pun sedap tapi nasi dia kureng. chicken dia sedap. aku punya aku puas hati tapi biasalah cheese baked rice, muak. huhu... air aku paling best. gerek aku salah sebut, "sedaplah air blackberry you". amboi, mentang2 ada hajat nak pakai blackberry. belilah sepasang. hehe... gambar2 kami di sana. (aku tau aku hitam dan gerek semakin putih... aku tau tu... uhuk2)



dan lagi satu paling aku happy... gerek pun beli crocs. yeay! yang sama dengan aku. dia punya merah. sebab aku suka lelaki pakai merah, jadi dia pilih merah. aku punya putih. he... kami pakai sepasang. seronok. dia tak nak beli jibbitz. aku beli dua. ada qibby jugak. suka!





p/s (i) : esok, me and my family will be going to Pengerang. fishing day! yeay! (dengan nada penuh semangat memotivasikan diri supaya berseronok menunggu ikan makan umpan ayah dan adik aku... *sigh) tapi yang paling aku semangat, seafood!! yeay!! (ini bukan pura2 okay)

p/s (ii) : kepada pembaca According To Yanna yang menyambut Hari Natal... Merry Christmas and Happy Holiday.






25122009 ~ 10.39pm
rumah aku ~ bilik aku

3 comments:

KJ-kun said...

waaa ko mcm2 makanan ko da cuba eh huhuhu

amyzainal said...

huhu..macam best ja makanan dia...ish2...ko ni leh ganti host jalan2 cari makan la beb..ngeee....~

yanna yazed said...

kj : huhu... hobby. iloveeating. hehe... try byk bnda kn bgs. leh bg cdngn kt org2.

misai : huhu... xleh beb, dia skali order trus 10. aku order 1 je. kikiki... nnt aku kaya, aku order 20 trus. 1 meal, 1 pinggan kcik. sbb nk try aje. hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com