we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, December 18, 2009

swimming days~~

huh, setelah beberapa lama aku peram cerita ni baru hari ni nak update. tiba2 virus kemalasan melanda dengan hebatnya. huhu... jadi berbalik kepada tajuk entri, mestilah kali ni nak cerita pasal berenang. tapi takdelah banyak sangat. baru 2 hari. hehe... and dah agak lama terjadi. tak sempat nak update sahaja. busy sangat ke aku minggu ni? hehe... mungkin.


date : 12dec2009
venue : kolam renang MBJB, larkin
participants : yanna & amy

pada hari tersebut, amy ada kat rumah aku. dia balik JB awal and hari sabtu tu takde plan apa2. jadi, kami terus nak pergi berenang! kolam yang best. besar. walaupun ramai orang tapi okaylah... ada jugak ruangan untuk berenang sendirian. he... amy berenang dengan hebatnya. aku tak boleh ikut, dia pergi tempat dalam. takut... huhu...


ha, nampak x perenang sedang berenang dengan hebatnya? hu.. serius, sangat hebat. hehe...


_____________________________________________________________

date : 14dec2009
venue : pool taman U
participants : yanna, amy & piza

hari tersebut memang semangat lah nak pergi. nak kejar sebelum pukul 5pm, kang mahal pulak. so, kitorang gerak dalam pukul 3 lebih. panas terik tu. dalam semangat2 nak pergi, dah sampai sana baru sedar. AKU TAK BAWAK SWIMMING CAP AND GOGGLE. spoil mood. yelah, if tak pakai, tak boleh lah nk berenang. hm... macamane... akhirnya, aku nekad, nk berenang jugak. huhu...

piza : gilelah amy... hebat. kagum aku.... amy : hah, tengoklah kehebatan aku. dalam air pun boleh bercakap. (dialog ini hanya rekaan penulis sahaja)





p/s (i) : minggu ni gerek tak balik. hui... 2 minggu aku tak jumpa gerek. uhuk2... windu yang amat.

p/s (ii) : kepada semua muslimin dan muslimat yang membaca, selamat menyambut awal muharam. hope the year will be blessed and we can improve ourselves towards the better. insyaAllah...




18122009 ~ 5.14pm
bilik aku ~ g17-217

7 comments:

amyzainal said...

huduh sungguh gambar2 aku...yg ngan cik piz tuh lg lh...nmpak badan!! huk huk.........T__T tp, mmg best..sgt2 best...nnti kita p lg erh...heee...~
tb2 tingat macam mana muka piza time kuar dari air...kikikiki~

yanna yazed said...

haha... aku actually xprsn gmbr ko dgn piza tu. smlm on9 kt bilk kwi, dia tnjuk. br aku prsn. huhu... dialog aku best x? kikiki...

okep, nnt kita g lg. xpn, ko ikt time kitorg ada kls. tp leceh lh ptg2 rmai org kn. nk g pg, ada aku btl2 jd kuda belang.

kj said...

yana...ko makin kurus hehehe

amyzainal said...

best..memang best...huhuhuh..... jom swimming lg...burn kan muka..hoho~

yanna yazed said...

kj : ni ko ckp btl2 ke tipu2 ni? ke sje nk bls sbb aku ckp ko kurus kt blog ko? kikiki...

misai : hoho.. mak aku kta aku hitam. dia suh pakai safi gold. bkn utk org2 tua ke tu? ai... dh dia suh, pkai jelh yek...

~RoY @ AzRuL~ said...

arghhhh tidak!!!!! KJ kata yana da kurus!!! itu hanya la trick pic aje..mane leh dia kurus dblm aku!! wowowowowo......

yanna yazed said...

roy cemburu!! kamu montel xpelah... kj kata cute. hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com