we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, December 11, 2009

quality time with amir ridhwan!

haha... semalam (khamis, 10dec2009), aku telah memaksa adikku menemani aku menonton wayang yang aku pilih. SANTAU! hari pertama pulak tu cerita ni release. haha... sebagai balasan dia takmo teman aku tengok NEW MOON. dia pergi tengok dengan gf dia. so, kali ni, no excuses anymore. dia nak tengok ninja assasin atau storm worriors. aku takmo ngalah. huhu... so, berbekalkan duit ayah bagi, kami pergi menonton berdua.


ada satu insiden tak boleh blah... nak beli tiket tu, dia suruh aku beli. dia malu lah tu. yelah... selalu tengok cerita2 omputih. ni tengok cerita melayu pulak tu. haha... tapi adik di kaunter tu tanya, "nak couple seat tak?" haha... aku punyalah terkedu. terus jawab "TIDAK!" ha, inilah dia date saya hari ni... haha... gambar yang kelakar.


berbalik kepada cerita santau... overall nya aku bagi 3 bintang lah. kiranya... seram jugaklah. ataupun maybe aku seorang penakut. tapi pelakon perempuan tu memang pandai lah buat aksi yang menyeramkan. hehe... yang aku tak puas hati, cara mereka meng'ekspress'kan ketakutan. ada certain time macam kelakar jadinya. 1 panggung gelak, mane nak feel takut kan. lagi satu, dalam seram2 tu, bawak pergi jumpa bomoh. BOB LOKMAN! oh my... terus nampak kelakar even dia serius. and ada adegan orang tu baca2 ayat al-qur'an. perempuan tu kan kena rasuk, macam mengejek laki tu baca2. dari takut jadi kelakar. memang seram tapi masalahnya penonton2 gelak. spoil mood aku. aish... apa pun, agak seram lah cerita ni... memang current issue. melayu tak boleh tengok melayu lain berjaya. ada je hasad dengkinya walaupun nampak baik di depan.

after wayang... kami ke jco. mula2 nak beli donut. adik aku nak air dia je pulak. so, kami beli oreo freeze. nice lah. sedap. plus, dapat donut glasier free. sedap... bun dia lembut gile. wee... cedap sungguh. inilah air dan donutnya yang tinggal separuh. adik aku belum pape dah ngap.


yanna and amir... nice lah tempat jco ni. suka kerusi2, meja2 dia... and cermin2. environment yang sangat best.

















quote : I LOVE THE FEELING YOU GIVE ME. JUST LIKE THE BITTERSWEET KISS OF ITALIAN COFFEE AND CHOCOLATE... dedicated to my yayang. muahmuah! miss u alot. ~mochabella.






p/s : gerek balik lagi tomorrow. hari sabtu dating ke kluang. rindu gile kat gerek i sorang tu... ahad dah balik utm. kehidupan sebagai student kembali bermula!








11122009 ~ 1.22am
rumah aku ~ bilik aku

5 comments:

hafizAH said...

xmo couple seat he..
hahaha..kn adek ko lame xblk..huhu

yanna yazed said...

haha... dia pn jerit "tidak!" hehe... cm geli pn ada. kikiki...

tp xleh blah lh santau awl2 ms dia nk wt sihir2 tu, potong2 apa bnda nth... adek aku ckp "eh, dia nk wt rojak" kacau mood btl adik aku ni. ces..

~RoY @ AzRuL~ said...

kehidupan sbg student??biar betik mamat sorg ni..huhuhu

KJ-kun said...

selamat kembali belajar hehhee

yanna yazed said...

roy : btl lh student. knp plk? apa mamat2? minah lh!!

kj : tq... jgn lupa bday aku bln 3 yek. huhu...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com