we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, February 10, 2010

dinner at IKEA!

hari minggu yang lepas, kitorang 1 family melancong sebentar ke KL. tujuan utamanya adalah kawan sekolah rendah aku kahwin. dek kerana terdapat beberapa masalah, tak kesampaian ke putrajaya tu... okay, blog aku kini kembali ke wajah asal. entri kali ni aku nak cerita pasal dinner aku di IKEA. peh, macam orang mengidam kan. tak sempat2 tangkap gambar aku dah ngap. so, ini pictures dari kamera cikna. huhu... yummy!


ada 3 meal semuanya. tapi ada 2 pictures sahaja. maaf ye semua. 1 lagi gambar ayam. tak ingat apa nama ayam tu. nice jugak lah. but my favourite ada 2 ni. meatballs and salmon! gile sedap! broccoli tu pun sedap cicah dengan kuat meatballs! aku boleh jadi vegie camni. huhu... ya ampun... sedap bangat! 10 bintang aku bagi! huhu... (okay, aku tau aku bias!)


harga dia aku tak berapa ingat. but meatballs tu aku boleh cakap 1 biji rm1. ada 3 set; 5 biji rm5, 10 biji rm10, 15 biji rm14. salmon and ayam aku tak ingat pulak berapa harga dia. yelah... orang belanja. kalau sendiri bayar memang alert lah. hehe... sedapnya... nak pergi lagi. plus, kat ikea ni, karipap and aiskrim dia amat best! setiap kali pergi mesti beli 2 benda ni...

ni actually bukan gambar nak tunjukkan cikna di ikea. but sebenarnya aku berkenankan frame tu. nak tunjuk gerek. aku tangkap gambar frame aje at first. tapi makcik saya yang seorang tu marah. "ingatkan tangkap gambar cikna sekali" hehe... so, inilah frame yang aku minat + makcik kesayangan ni...






hari ini hari rabu... esok hari khamis... lusa hari jumaat. jumaat gerek balik. sabtu kami dating. lalala~ kenapalah takde ikea kat JB ni. sedapnya!






p/s (i) : banyak kerja kena buat tapi di sebabkan mood bercuti sudah hampir, jadi malas nak buat kerja. huhu...

p/s (ii) : esok dinner bersama piza + amir. yeay! chismosa, here we come!





10022010 ~ 9.52pm
bilik aku ~ g17-217

3 comments:

wirda ahmad said...

i setuju..dating di ikea mmg best..berangan memang best..lalalala

wirda ahmad said...

i tak dapat pegi ikea pun balik kali ni..huhu takut raya cine tutup..huhu mesti meatball tu windu kat i..hihihi

yanna yazed said...

huhu... smpi 2 u bg komen ni nor wiwi. sedapnya meatball dia nor wiwi. xtutup lh kot. piza g aritu. ari isnin klu xslh. eh, u blk ahd ek... sedapnya. mcm nk pergi semata2 meatball dia plk. hoho...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com