we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, February 19, 2010

mode : niece and nephew

hai2... update kali ni pasal buah hatiku dua orang tu. yelah, jeles piza update pasal newborn niece dia. so aku pun nk update pasal anak2 buah aku. adik beradik yang dua orang tu. dah besar dah sekarang. irdiena 3 tahun, aqiel 1 tahun. and 2,2 amatlah noti. lagi2 kakak diena tu. sekarang bahasakan diri as 'kakak'. dah tak guna diena dah. dia panggil aqiel = 'adik aqiel'. dulu dia suka panggil nama penuh aqiel but pelat sikit. so dia panggil aqiel i'am. he... cute.


setelah lebih sebulan tak jumpa, hari tu diorang datang. aku takleh lama2 dengan diorang sebab dah janji date dengan gerek. so lepas makan2 aku siap2 nak jumpa gerek. diena ada dalam bilik, tengah guling2 nak tido. dia ngantuk. dia nampak aku pakai tudung...

"cik run nak g mana"

"cik run nak kuar..."

"kuar g mana?" apa aku nak jawab? takkan nak jawab dating pulak kan?

"kuar g makan... diena nak ikut ke?"

"nak"

"mesti abah tak bagi..."

yang ni last dia jawab... cute "aah, abah tengah makan... diena sleepy" then dia bum tido. he... cute. then masa aku kuar tu dia dah tido.

irdiena alia bt iezal, 3 tahun


aqiel ilham bin iezal, 1 tahun



love these 2 kids so much. aku ada lagi 2 nieces. nanti aku update ya!




p/s : nak buat est tapi malasnya... chapter4, sabar ya. minggu depan i attend u.






19022010 ~ 10.27pm
rumah aku ~ hall depan

2 comments:

amyzainal said...

windu nabila..cuti ni tak sempat jumpa dia..dia tak sihat..jadi cam diena..asek 'takut2'... mak dia bawak p jumpa ustaz..ustaz tuh hembus muka dia..dia hembus muka ustaz tuh balik...tersembur aku dengar cita tuh...huhu......~

yanna yazed said...

haha... bgs2, bdk brani. bsr nnt xdelh takut2. tp bdk kcik leh nmpk n brani. mmg special! huhu...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com