we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Saturday, February 27, 2010

baby, are u down?

entri kali ni takde kena mengena dengan lagu Down by Jay Sean walaupun aku minat sangat lagu tu. best. hm... aku just nak expresskan mood aku yang sedang tak stabil. seminggu ni tak stabil sangat but ceh... yanna memang teror lah kontrol. sampailah perasaan tu kena trigger rabu lalu. terus susah nak di bendung.

mode : psm and other assignments. tapi macam susah sangat nak fokus. kenapa... i don't have motivation (negative or positive). kenapa? perlu mitovation je ke baru boleh buat kerja? ya! i'm that kind of person. don't be too judgemental! adei... emosi kurang stabil.

just... hope this will come to an end. just... hope people can really 'see' me. just... hope can run away from this. forever. just... i won't feel guilty to anyone.

just... i want to take charge of my life. period.




p/s : bila keadaan macam ni... taknak stay utm. nak ada dengan someone, anybody. seronok semalam. thanx makcik!




27022010 ~ 12.59am
bilik aku ~ g17-217

4 comments:

Anonymous said...

chill sis..chill up!!

yanna yazed said...

eh, siapa ini.. sila knlkn diri anda. xdpt detect sape.

Anonymous said...

aku rse itu cik hafiza cz lately dia suka kte chill hehe...u rocks babe!!!

yanna yazed said...

eh, ini sape pulak. identify urself! aku gari suma2 ni kang. dhlh anonymous. aku xleh dtect weh gaya penulisan korg. hoho...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com